Boganmeldelse af: “H for hest 1”!

Iben er springrytter og elsker alt der har med heste at gøre. Hun har halvpart i en hest som hun elsker højt, men nu skal hun flytte med som familie og kan derfor ikke ride på samme hest på samme rideskole længere. Hun forestiller sig at de flytter til et sted hvor hun kan få sin egen hest, men far siger at hun ikke får sin egen hest før hun bliver konfirmeret.I den nye skole er der en anden pige der også er springrytter, det må da være oplagt at de kan blive veninder. Men det går ikke helt som Iben forestiller sig.Og hvorfor er det nu heller ikke muligt at komme på en rideskole som kan forstå at hun er vant til at ride?Det slet ikke så sjovt at være Iben længere.

Læs hele anmeldelsen her: http://livstegnfraummi.blogspot.com/2022/03/boganmeldelse-af-h-for-hest-1.html