9788775670406

Stilhedens ekko er tredje og sidste bind i Katja Ranvits serie om Cecilie Knudsen. I princippet kan bøgerne læses uafhængigt af hinanden, men det vil jeg på ingen måde anbefale, da man så i min optik, går glip af at udviklingsforløb. Jeg vil med det samme advare, hvis man som læser af de første bøger følte de små hår rejse sig i nakken….så er det intet imod hvad hvad man kommer til at opleve med denne bog, har du din nattesøvn kær er det ikke det sidste du skal læse inden du slukker lyset.  På trods af den gennemsyrede ondskab, er bogen skrevet med en lethed. Sproget er levende og nærmest visuelt, så den indre film får fuld power. En bog af den slags hvor bladene vender sig selv og man mister kontakten til omverden. Lidt trist at fortællingen om Cecilie Knudsen nu er slut, men jeg tænker at vi godt kan se frem til flere gode bøger fra Katja Ranvits

Læs hele anmeldelsen her: https://bogrummet.dk/boganmeldelser/stilhedens-ekko-af-katja-ranvits/