Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i H for hest serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

  Iben er tolv år og bidt af en gal pony. Hendes største drøm er at få ponyen Candy og vinde hundrede rosetter. Den drøm bliver dog spoleret, da hun sammen med sin familie, skal flytte langt væk fra rideskolen og yndlingsponyen. Iben prøver desperat at overtale sin far til at købe Candy til hende, for man kan da ikke skille bedste venner ad!

 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

  Iben på tolv år har et stort ønske - hun ønsker sig sin egen pony! Det vil hendes forældre ikke give hende, så da hun bliver veninder med pigen Agnes, der har hele to ponyer, er Iben lykkelig. Den ene af ponyerne, Saltana, er noget af en vildbasse, og Iben får testet sin tålmodighed i træningen af ponyen. Da en veninde fra den gamle rideskole kommer på besøg, vendes hele Saltanas træning på hovedet og alt går galt.

 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

  Iben på tolv år har sammen med veninden Agnes brugt hele sommeren på at træne Saltana. Nu, langt om længe er Saltana klar til at få sadel på! Iben er lykkelig, for så venter de hundrede rosetter lige om hjørnet . Det viser sig dog, at selvom en hest kan gå med sadel, er den ikke klar til en rytter. Men Iben giver ikke op så let.

 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

  Det er blevet vinter. Iben opdager, hvor hårdt det er at passe ponyerne Sammy og Saltana om vinteren. og da hun bliver tilbudt en part ude på rideskolen overvejer hun at sige ja.

 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

  Iben kæmper indædt for at vinde de hundrede rosetter som hun drømmer om, men det er ikke helt så let som hun troede.

 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

  Sommerferien er for alvor over os.Iben skal på ferie helt uden en enestepony. Hun er selv i tvivl om hun viloverleve det, men da hun venderhjem igen, står hun pludselig medansvaret for både Saltana, Sammy ogBuster. Saltana har stadig ikke lært atstå stille, når hun sidder op, så det ernødvendigt med kedelig træning.Pigerne planlægger deres egen lillerideferie, og drager ud i verden påhesteryg, og selvom det er sjovt,giver det ondt i alle muskler. Dagenefter tager de til DM i spring, hvor deopdager, at årets vinder gemmer på engrusom hemmelighed.

 • af Charlotte Berwald
  129,00 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.