Handelsbetingelser

Betaling

Det er muligt at betale med følgende kort (intet gebyr): Visa/Dankort, Dankort, eDankort, Visa og Mastercard. Offentlige virksomheder og organisationer kan betale via EAN-faktura for et håndteringsgebyr på 20 DKK eks. moms.


Betalingen trækkes i danske kroner (DKK).


Betalingsoplysninger krypteres i samarbejde med epay.dk (en del af Bambora) og sendes via en sikker SSL forbindelse til banken.

Nedenfor vises en oversigt for hvornår beløbet trækkes/faktura sendes:

 

 • Køb af fysiske produkter (bøger og spil): Betalingen trækkes først når varen afsendes.
 • Køb af e-bøger eller lydbøger: Betalingen trækkes umiddelbart efter du modtager en mail, med en ordrebekræftelse samt download link til produktet.
 • Køb af oplevelsesgaver: Betalingen trækkes umiddelbart efter, at du modtager en mail med en ordrebekræftelse, hvorefter leverandøren (GoDream) udarbejder gavekortet og fremsender til dig pr. mail.
 • Køb af kombineret ordre (fysiske produkter og e-bøger/lydbøger/oplevelsesgaver): Betalingen trækkes først, når de fysiske bøger afsendes.

 

Leveringsmetoder

Alle e-bøger og lydbøger kan straks efter købet downloades via linket i den tilsendte ordrebekræftelse der modtages pr. mail efter eller fra Login > ’Mine bøger’. Her pålægges derfor ikke fragt.

 

For fysiske produkter fremgår leveringstiden af det enkelte produkt. Dette vil typisk være 1-2 hverdage. Leveringsomkostninger er afhængige af vægten på din samlede ordre. Vi tilbyder fragt via DAO eller PostNord. Der betales et min. beløb for fragt iht. nedenstående skema:

 • daoHOME: 39,95,- kr. (leveres ved din hoveddør)
 • daoSHOP: 39,95,- kr. (leveres til en pakkeshop tæt på dig) – Normalprisen er 49,95 kr. men er nedsat til 39,95 kr. i disse dage, så vi begrænser at man går ud af hjemmet. 
 • PostNord med omdeling: 59,95,- kr. (leveres ved din hoveddør)
 • PostNord uden omdeling: 49,95,- kr. (leveres i en pakkeboks tæt på dig)

 

Aldersgrænse

Man skal være mindst 18 år for at foretage et køb hos Superlux.dk. Det bekræftes derfor ved at acceptere disse betingelser, at man er fyldt 18 år.

 

30 dages retur- og fortrydelsesret ved privatkøb

For fysiske produkter tilbydes der en fortrydelsesret på 30 dage fra den dag købet foretages. Man skal inden fristen udløb, give os besked om fortrydelse i en utvetydig erklæring. Benyt fortrydelsesformularen, som findes her. Varen skal sendes retur til Superlux, indenfor 14 dage fra den dato der er givet meddelelse om ifm. fortrydelsen. Kunden bærer selv risikoen for varen under returneringen, så varen skal pakkes rigtig godt ind. Kunden betaler selv for portoen ved returneringen og pakken skal sendes med Track & Trace så pakken kan spores.

 

Returneringer og fortrydelser skal sendes til:

Book Solutions ApS c/o DBK
Mimersvej 4
4600 Køge

 

Når der fortrydes et køb tilbagebetales den fulde købesum. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort, som der blev benyttet i forbindelse med bestillingen, så snart vi har fået varen retur, eller har modtaget dokumentation for at den er returneret. 

 

Husk at vedlægge ordrebekræftelsen og returformularen, pak varen rigtig godt ind og send den med Track & Trace, så du har dokumentation på forsendelsen. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.


Returneres en pakke grundet manglende afhentning i en pakkeboks eller et afhentningssted, opkræves der et gebyr på 50,00 kr, som fratrækkes det refunderede beløb.

 

Bemærk, at man kan miste sit købsbeløb, helt eller delvis, hvis varens værdi er forringet, fordi varen har været håndteret på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Så igen, husk at pak den godt ind. 

 

Gavekort til Superlux.dk kan fortrydes op til 30 dage efter købet.

 

Digitale produkter kan fortrydes op til 30 dage efter købet, hvis produktet ikke er downloadet eller i gang med at blive downloadet. Man kan derfor ikke fortryde et køb, hvor downloadlinket har været benyttet.

 

Oplevelsesgaver kan fortrydes op til 14 dage efter købet ved henvendelse til vores kundeservice, såfremt det ikke har været benyttet. Såfremt man vil ombytte eller returnere efter 14 dage henvises til GoDreams vilkår og betingelser – se mere på oplevelsesgaver.dk.  

 

Returnering

Returnering af fysiske produkter skal ske til følgende adresse:

 

Book Solutions ApS c/o DBK
Mimersvej 4
4600 Køge

 

Det skal du gøre: 

 

 1. Print

Download og print fortrydelsesformularen, udfyld den og vedlæg den i pakken du returnerer. Alternativt vedlæg din følgeseddel i pakken du returnerer og sæt en ring rundt om de produkter du returnerer. 

Du behøver ikke sende os en mail vedr. returneringen – vi registrerer det helt automatisk.

 

 1. Pak

Varen skal pakkes rigtig godt ind, så den ikke går i stykker eller bliver våd under transporten. Du bærer selv risikoen for varen under returneringen, såfremt den beskadiges. 

 

 1. Send

Pakken skal sendes direkte til ovennævnte adresse med PostNord, GLS eller Bring. Husk at notér Track & Trace nr., såfremt pakken skulle gå tabt under transporten. 

Bemærk det ikke er muligt at aflevere pakken fysisk på adressen.

 

 1. Afvent pengene retur

Så snart vi modtager pakken retur, tilbagefører vi det fulde beløb til det brugte betalingskort ved købet, som vil være på din konto inden for 1-2 hverdage.

 

Det er ikke muligt for os at tilbageføre beløbet til andre konti.

 

Returnering af digitale produkter, skal ske ved at kontakte os her

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Hos Superlux.dk har man 2 års reklamationsret (dansk lov). Hvis man modtager en vare der er fejlbehæftet eller andet beder vi dog om at reklamere inden for rimelig tid, hvorefter vi behandler sagen hurtigst muligt. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes efter aftale til: Book Solutions ApS c/o, DBK Mimersvej 4, 4600 Køge.

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en evt. mangel eller fremsende en ny vare.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, da kunden bærer risikoen for varen under tilbagesendelsen, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Returnering for erhverv eller offentlig

Varer købt af en virksomhed eller offentlig virksomhed/organisation tages som udgangspunkt ikke retur. Såfremt der er behov for dette kan du kontakte vores kundeservice og vi vil finde en løsning. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes begge parter at finde en fornuftig løsning, kan du indgive en klage til:

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2, 8800 Viborg 

naevneneshus.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage bedes du oplyse vores mail: superlux@superlux.dk.

 

Licensrettigheder

Ved køb af en e-bog eller lydbog modtages der en personlig licens. Man må ikke videresælge eller overdrage e-bøger eller lydbøger. Man er selv ansvarlig for at produktet ikke spredes til andre, sker dette handles der i strid med licensrettighederne, hvilket kan resultere i retsforfølgelse. Der gælder forskellige regler ang. licens på de forskellige produkter, hvilket der kan læses mere om på vores kundeservice side. Alle e-bøger er beskyttet med enten DRM eller digital vandmærkning.

 

Systemkrav

Brug af e-bøger og lydbøger kræver særlig software eller hardware. Man er selv ansvarlig for at indkøbe eller installere disse. Man kan med fordel se vores kundeservice side som løbende opdateres med de nyeste standarder.

 

Persondatabetingelser

Vi er opmærksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbrug af disse informationer, for samtidigt at yde den bedste service for vores kunder.

 

Data videregives ikke til tredjepart

Der sendes ikke informationer fra tredjepart til vores kunder. Du kan til enhver tid blive fjernet fra vores mailinglister. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven og henvendelse i forbindelse dette rettes til kundeservice. Din e-mail adresse videregives dog til TrustPilot ifm. forespørgsel om en anmeldelse af dit køb.

 

Hvilke informationer indsamles?

Superlux indsamler oplysninger om dig, når du foretager et køb eller tilmelder dig nyhedsbrevet. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre bedst muligt. Vi kan aldrig se dine kreditkortoplysninger, da de sendes krypteret via en sikker forbindelse igennem NETS. Vi lagrer derfor ikke disse oplysninger. Personoplysningerne registreres hos Superlux.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos Superlux.dk er Anders Hyldig.

 

Generelle oplysninger

Forlaget Superlux ApS

Fussingsvej 8 – 8700 Horsens.

CVR.: 39662450

 

16.07.2022 version 3.1