Tidsrejse-delen fungerede godt

Skrevet af Amalie Hentze

”Stormtid” er fantasy, magi og tidsrejser for voksne og det er rigtig fedt at der også er fantasy for det voksne publikum, men hvis det ikke var fordi personerne var voksne (af alder), kunne det sagtens have været en ungdomsbog. Faktisk synes jeg ikke at hovedpersonen, Maren, opfører sig som en på 32, men nærmere en på 22. Hun er ikke umiddelbart en karakter jeg kommer til at holde af. Der er alt for meget drama omkring hendes personlighed. Hun snakker irriterende, er opfarende og egoistisk. Læs hele anmeldels..

Velskrevet … ikke for sarte sjæle

Skrevet af Amalie Hentze

Rundt omkring i verden er der skruppelløse mennesker, der franarrer fattige forældre deres børn under påskud af, at børnene kan få et bedre liv et andet sted i et andet land. Der er steder i verden, hvor børnehjem bilder børnene ind, at deres forældre er døde. Der er steder, hvor det er let at fremskaffe falske dødsattester.Læs hele anmeldelsen her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/debutroman-om-ulovlige-adoptioner-tager-afsaet-i-virkeligheden-og-den-er-ikke-sarte-sjaele

Alt i alt en fin politisk thriller

Skrevet af Amalie Hentze

Det er en moderne thriller med tema fra den velkendte politiske verden. Og samtidig er det en fortælling om hverdagen og dens rod i privatlivet. For det har Johan.En hustru og to døtre han elsker over alt på jorden i København. Men her er hustruens kæreste ved at flytte ind. Og samtidig har Johan arbejdskæresten Ane, som nok snart ikke finder sig i mere trods alt.Det er også en fortælling om kvotekonger og deres tilknytning til statsmagten. En historie vi har hørt og oplevet i virkeligheden. Og det er da også det s..