Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Brandon Sanderson

Bøger af Brandon Sanderson

Brandon Sanderson er en populær amerikansk forfatter, der skriver bøger inden for fantasy og science fiction.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Brandon Sanderson
  299,00 kr.

  De fortalte David, at det var umuligt - at selv Reckoners aldrig havdedræbt en af De Episke. Alligevel er Stålhjerte - uovervindelig,udødelig, ubetvingelig - død. Og han døde ved Davids hånd.Elimineringen af Stålhjerte skulle gøre livet mere enkelt. I stedet fikdet kun David til at indse, at han har spørgsmål. Og der er ingen iNewcago, der kan give ham de svar, han har brug for.Han fandt nogle af disse svar i Ildkamp. Nu skal han beslutte, hvadhan skal gøre med dem. . .Kalamit handler om, hvad du gør for at fylde tomrummet dit hjerte,når du først har fået hævn.KALAMIT ER TREDJE BIND I BRANDON SANDERSONS BESTSELLERTRILOGIOM ”THE RECKONERS”. LÆSEREN BLIVER DRAGET IND I EN UNIKDYSTOPISK VERDEN, SOM KUN SANDERSON FORMÅR AT SKABE

 • af Brandon Sanderson
  349,00 kr.

  Krystallias Riddere er det tredje actionfyldte fantasy-eventyr i serien om Alcatraz mod de onde Bibliotekarer. En serie for unge læsere skrevet af #1 New York Times bestsellerforfatter Brandon Sanderson. I dette tredje Alcatraz-eventyr er Alcatraz Smedry endelig nået til det frie kongedømme. Det er de onde bibliotekarer desværre også - inklusiv hans mor. Nu skal Alcatraz finde en forræder blandt ridderne af Krystallia, have gjort op med sin fremmedgjorte far og redde en af de sidste bastioner i de frie kongeriger- fra de onde bibliotekarer.

 • af Brandon Sanderson
  199,00 kr.

  Stålhjerte er død. Dræbt af den unge David Charleston. Newcago er under beskyttelse af The Reckoners, men landet er stadig underlagt de magtfulde episkes styre, så jagten på at finde og dræbe episke fortsætter for David og de andre. I Babylon Genopført, det tidligere Manhattan, regerer den højere episke Regalia nådesløst, og hun truer med at sprænge byen i luften, hvis ikke The Reckoners handler hurtigt. Derfor rejser de til Babylon Genopført for at konfrontere Regalia, men der er flere episke fra The Reckoners fortid, der lurer i den oversvømmede by.

 • af Brandon Sanderson
  199,00 kr.

  I sit andet møde med de onde bibliotekarer, der styrer verden, må Alcatraz og gruppen af frihedskæmpere finde bedstefar Smedry. Hans spor leder dem til det gamle og mystiske bibliotek i Alexandria. Tyslænderne – de folk, der lever i de bibliotekar-kontrollerede lande – tror at det bibliotek blev tilintetgjort for mange år siden. Beboerne i De Frie Kongeriger kender sandheden. Biblioteket i Alexandria eksisterer stadig, og det er et af de farligste steder på denne planet. Det er nemlig her de mest uhyggelige bibliotekarer hører til. Den hemmelige sekt af sjælestjælende kuratorer. Kan Alcatraz og hans venner redde bedstefar Smedry og komme ud af biblioteket i live?

 • af Brandon Sanderson
  199,00 kr.

  På sin 13-års fødselsdag får plejebarnet Alcatraz Smedry tilsendt en pose med sand med posten. Det er en arv fra hans forsvundne forældre.Sandet bliver stjålet med det samme. Derfor finder han ud af, at det ikke var en helt almindelig pose med sand.Med sandet kan de onde bibliotekarer, der i hemmelighed hersker over Tyslandene – lande som USA, England og Danmark – overtage de frie kongeriger.Alcatraz og en gruppe af frihedskæmpere må stoppe bibliotekarerne en gang for alle.

Brandon Sanderson (f. 1975) er en amerikansk fantasy- og science fiction-forfatter. Han har udgivet flere serier til både børn og voksne. 

Flere af hans bøger har ligget på førstepladsen på New York Times Bestsellerliste.

Han opbygger fantastiske universer fulde af gru og humor.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.