Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Britt Nørbak

Bøger af Britt Nørbak

Britt Nørbak arbejder som journalist, redaktør og forfatter, og udgav i 2021 sin første skønlitterære roman 'INSTINKT'
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Britt Nørbak
    299,00 kr.

    Julie Røpke befinder sig øverst i hierarkiet på den lukkede kvindeafdeling i detmoderne superfængsel Omega Max. Med magten følger daglige konflikter, livsfarligeintriger og forbudte følelser. Julies relation til fængselsbetjent Christopher Nyholmkompliceres af et uventet gensyn med ekskæresten Mads Bremer, som fik hendedømt for Danmarkshistoriens største smykkerøveri.Et dødsfald tvinger Julie til at forsøge at flygte fra Danmarks mest sikre fængsel. Påpapiret en uoverkommelig bedrift, men hun er før sluppet afsted med det umulige.Kan det lykkes hende, når tiden er knap, forhindringerne øges, og presset er størreend nogensinde?I samfundet udenfor rumsterer den utrættelige kriminalreporter Katrine Wulff,der opsøger Julie Røpkes søster, Iben, i håb om at komme til bunds i søstreneshemmeligheder. Wulffs evne til at være på det rette sted på det rette tidspunktgiver hende en større rolle i Julies flugtforsøg, end nogen kunne have forestillet sig.MISSIONEN er andet fritstående bind i en spændingsserie, der foregår i etlukket dansk kvindefængsel.

  • af Britt Nørbak
    299,00 kr.

    Sidste efterår fandt Danmarkshistoriens største smykkerøveri sted. Julie Røpke blev dømt for at have røvet sin arbejdsplads, landets mest velrenommerede smykkeforretning på Strøget. Sagen splittede befolkningen, for hvorfor skulle en kvinde med ren straffeattest og god økonomi begå væbnet røveri? Andre mente, at Danmark havde fået sin første kvindelige smykkerøver, der ikke angrede sin handling. En isdronning på vej bag tremmer.Nu begynder Julie Røpke sin afsoning i landets mest sikre fængsel, der lider af underbemanding og overbelægning. Her skal hun kæmpe for en plads i hierarkiet mod den regerende ‘dronning’, men hvem kan hun stole på – og kan hun stole på sig selv?Udenfor tremmerne har kriminalreporter Katrine Wulff bidt sig fast i Røpke-sagen, og hendes artikler besværliggør Julies ønske om at afsone under radaren. Julie gemmer nemlig på noget, hun ikke vil have frem.INSTINKT er første bind i en serie, der foregår i et lukket dansk kvindefængsel.

Britt Nørbak (f. 1973) er journalist, redaktør og forfatter. Siden 1997 har hun arbejdet som freelancejournalist, og fra 2012-2018 var hun ansvarlig chefredaktør hos Dansk Brystkræft Organisation. Hun debuterede som forfatter i 2011.

brittnoerbak.dk


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.