Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Cara Byrne

Bøger af Cara Byrne

Cara Byrne (f. 1976) er en irsk forfatter med mange års erfaring i den internationale forlagsbranche.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Cara Byrne
    299,00 kr.

    Hemmeligheder er farlige. De kan gøre fortræd. Det opdager 32-årige Sean fra Dublin, da han forelsker sig stormende. Tør Sean stå ved, hvem han er, og hvad han føler, inden det er for sent? Ét er at indrømme over for sig selv, hvem man elsker. Noget andet er at indrømme det over for resten af verden. Specielt når den, man elsker, er en mand.

  • af Cara Byrne
    299,00 kr.

    Hun er hele min verden. For et øjeblik siden vidste jeg ikke, hun fandtes. Nu eksisterer der kun hende. Jeg har en følelse af, at verden er faldet på plads med et stort, blødt klik. Tandhjulene drejer rigtigt for første gang. Alt passer. Jeg vil sige det til hende, men jeg kan ikke. Jeg leder efter ordene, men intet kommer ud. Under rougen blegner hun.”Conor, var det forkert?” Jeg hører panik i stemmen. Hendes øjne flakker. ”Var det …”Hun prøver at sige noget mere, men det sætter sig fast i halsen. Hendes læber dirrer. Hun er bange. Jeg ser det i hendes øjne. Forfatteren Conor rejser til New York for at samle stumperne af sit liv. Han kæmper med en skriveblokade, et kuldsejlet forhold og en depression, der ikke vil give slip. Hjulpet af nye venner og sin barndomskammerat, Mark, lærer han at leve igen. Da kærligheden viser sig, virker det, som om nogen har forbarmet sig over ham. Men formår Conor at træffe de rigtige valg, da han uventet får chancen for at begynde på ny?Og kan kærligheden overvinde de byrder, de begge bærer med som en tyngde i hjertet?

Cara Byrne (f.1976) er en irsk forfatter, som fik sin MA på en afhandling om den tidlige engelske roman og arbejdede i mange år i den internationale forlagsbranche. Hun har været ansat på både engelske og amerikanske forlag. I dag arbejder hun i IT-branchen og er bosat i Irland med sin partner og deres to børn.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.