Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Graeme Macrae Burnet

Bøger af Graeme Macrae Burnet

Skotske Graeme Macrae Burnet har vundet adskillige priser for sine romaner, der har etableret ham som en af de store krimiforfattere.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Graeme Macrae Burnet
  299,00 kr.

  London, 1965. En verdensfjern ung kvinde mener, at en karismatisk psykoterapeut, Collins Braithwaite, har drevet hendes søster til selvmord. For at bekræfte sin mistanke antager hun en falsk identitet og præsenterer sig for ham som en klient. Løbende noterer hun sine observationer i notesbøger. Hurtigt bliver hun trukket ind i en verden, hvor hun ikke længere kan være sikker på noget. Selv hendes egen karakter. I Et casestudie præsenterer Graeme Macrae Burnet disse notesbøger blandet med sin egen biografiske forskning i Collins Braithwaite.Resultatet er en blændende – og ofte ondskabsfuld humoristisk – meditation over fornuftens, identitetens og sandhedens natur af en af de mest opfindsomme romanforfattere, der skriver i dag. Longlisted til The Booker Prize 2022

 • af Graeme Macrae Burnet
  199,00 kr.

  Året er 1869. Efter et brutalt tredobbelt mord i en fjerntliggende landsby i det skotske højland, bliver en ung mand ved navn Roderick Macrae arresteret. Under fængslingen skriver han sin historie og erklærer sig skyldig, men den efterfølgende retssag viser, at han måske ikke har fortalt hele historien. Hans advokat og en fremtrædende psykiater prøver at finde frem til sandheden. Kan de redde ham fra galgen? Graeme Macrae Burnet fortæller en uimodståelig og original beretning om sandhedens flygtige natur, selv når kendsgerningerne synes åbenlyse. Hans blodige projekt er en fortryllende litterær thriller, der foregår i et barskt miljø, hvor den stærkes ret hersker. Shortlistet til The Man Booker Prize. "Spændende hele vejen." – Bo Tao Michaëlis, Politiken "Beundringsværdig gennemført." – Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten "Gribende, legende og intelligent." – Robbie Millen, Times

 • af Graeme Macrae Burnet
  249,00 kr.

  En Mercedes kører af vejen og smadres mod et træ. Føreren dør på stedet. Der ser ikke ud til at være noget bemærkelsesværdigt ved ulykken, men alligevel begynder kommissær Gorski at bore i sagen. Hvor var offeret, en alvorlig advokat, på ulykkesaftenen?Advokatens søn, en sexforskrækket, indelukket teenager, indleder sin egen efterforskning, men føres ad ganske andre og ukendte veje.Fil størrelse: 292317 KBIndlæst af: Jesper Bøllehuus

 • af Graeme Macrae Burnet
  199,00 kr.

  Af forfatteren til Hans blodige projekt, shortlistet til the Man Booker Prize 2016.Manfred Baumann er en ensom mand. Socialt kejtet og altid utilpas bruger han sine aftner på at drikke og i smug iagttage Adèle Bedeau, den yppige servitrice på den triste Restaurant de la Cloche i den lidet bemærkelsesværdige by Saint-Louis i det sydlige Frankrig.Men en dag forsvinder Adéle Bedeau.Inspektør Gorski, en detektiv der stadig plages af et tyve år gammelt uopklaret mord, efterforsker pigens forsvinden, og Manfreds regelmæssige liv rystes da han tvinges til at konfrontere sin fortids mørke hemmeligheder.

Graeme Macrae Burnet (f. 1967) er en skotsk forfatter, hvis romaner har vundet og været nomineret til adskillige priser. 

Han har også af og til skrevet for The Guardian, The Observer og Le Monde.

Hans første roman, Adèle Bedeau forsvinder gav ham Scottish Book Trust New Writer Award i 2013, og hans anden roman, Hans blodige project, blev nomineret til Man Booker Prize. Hans tredje roman, Ulykken på A35, er en efterfølger til Adèle Bedeau forsvinder. 

I 2017 vandt han kategorien Årets forfatter i Sunday Herald Culture Awards. 


En anmeldelse i The Guardian beskrev Burnets romaner som et eksperiment med en genre, der kunne kaldes "falsk true crime".


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.