Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Henrik German

Bøger af Henrik German

Henrik German specialiserer sig inden for krimi og spænding.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Henrik German
  229,00 - 299,00 kr.

  Julenat ankommer politiet til et brændende palæ i Nordsjælland. En hel familie er tilsyneladende blevet udslettet i en tragisk hændelse. Men flammerne gør efterforskningen næsten umulig.10 timer tidligere ankommer den unge mekaniker Martin til sin første julemiddag med sin nye svigerfamilie, den stenrige og magtfulde familien Birkelund. Med sig har han en stor hemmelighed. Men han er ikke den eneste…

 • - Tabernes klub 2
  af Henrik German
  299,00 kr.

  Ved Bork i Vestjylland forsvinder en kvinde. Det eneste spor efter hende er en afskåret finger, nærmest tilfældigt smidt i naturen. Tabernes klub, som Politiets Rejsehold kalder sig, sendes ud for at efterforske sagen. Knap er de kommet i gang, før endnu en kvinde forsvinder i den modsatte ende af landet. Mens medierne og befolkningen indleder et hysteri ved mistanken om en seriedrabsmand, bliver Tabernes klubs mistanke rettet mod en subkultur af vrede unge mænd – problemet er bare, at alle mistænkte har et skudsikkert alibi.

 • af Henrik German
  199,00 kr.

  Tabernes klub, kaldes de, den nye afdeling i politiet, der skal være rejsehold i udkantsdanmark. Et populistisk tiltag for nogle, en undskyldning for at arkivere besværlige individer for andre. Den første sag er tilsyneladende ligetil, en kvinde har dræbt sin voldelige mand og sig selv i en blodig familietragedie. Rejseholdet møder hurtigt modstand fra politikere, ledelse og lokale kolleger, der mener, at sagen er opklaret. Svaret må findes i et miljø af konspirationsteoretikere og frihedsaktivister, der har meldt sig ud af samfundet. Da flere medlemmer af konspirationsmiljøet begynder at dø under mystiske omstændigheder, bliver en ulmende vrede antændt i befolkningens yderkanter. I en kamp mod uret må efterforskerne afdække sandheden, inden mistro og splittelse bliver til voldeligt oprør. Udenfor lands lov og ret er første bind i serien om Tabernes klub. En gruppe umage individer med det ene tilfælles, at ingen andre i politiet vil have dem.

Henrik German skriver anderledes krimi- og spændingsromaner, der alle foregår i det samme univers. Der er masser af skæve personligheder, humor og fokus på plots, der ikke ligner den gængse krimi. Han debuterede i 2022 med "Når ilden kaster skygger" og er lige nu i gang med serien om "Tabernes klub". Han har også podcasten "I skyggen fra vi andre", hvor han læser noveller op fra universet. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.