Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Jakob Hero

Bøger af Jakob Hero

Jakob Hero stiller i sine socialrealistiske tekster skarpt på de små og store ting, der tilsammen udgør vores liv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jakob Hero
  50,00 kr.

  “Kun når det brænder” er historien om det unge svenske par Simon og Dina. Dina bliver alvorligt syg og kæmper mod sygdommen hele den lange, varme sommer, som bogen varer.Vi følger Simons kamp for at acceptere hvad der sker, og for at hjælpe Dina. Samtidig fanges han mellem Dina og pigen Lisa, hvis kæreste banker hende; noget Simons opvækst gør det umuligt for ham at ignorere. Heldigvis møder Dina den mystiske pige Malin, som bor i skoven, og som tilbyder at hjælpe til, når Simon er ude af huset.Romanen er en socialrealistisk roman med hovedvægt på personerne og deres relationer. Den behandler emner som kærlighed, parforhold, vold i hjemmet og tab.

 • af Gudrun Østergaard, Mads Damsø, Karen Stenlev, mfl.
  50,00 kr.

  Provinsen er i os alle. På godt og ondt. Men hvordan er der egentlig i provinsen? Hvordan kan man bådeflygte fra den og søge tilflugt i den? Finde sin roder, hvor rundkørsler erstatter lyskryds? Det har en række forfattere i denne antologi givet deres bud på. Novellerne har alle fat i provinsen og giver den en væsentlig hovedrolle. Her bliver der malet et billede af, hvad de fleste af os kommer fra, for Danmark er et lille land, og storbyerne er i fåtal. Denne antologi sætter fokus på, hvordan provinsen er. Et sted, hvor tingene for det meste står i bestemt ental – Brugsen, boldbanen og landsbytossen. Den bliver tit udskammet, gjort til grin, gjort til skamplet, men er provinsen bare bonderøve og gyllevogne? Eller er der mere, vi bør fortælle? Svaret er ja. Selvfølgelig.cVelkommen til provinsen.

 • af Jakob Hero
  299,00 kr.

  Ikke et kirsebær er historien om Henrik, som efter et ubærligt tab tvinges på en rejse ned gennem Tyskland.Her møder han den yngre Lena, hvis hårde ydre skjuler flere hemmeligheder, end man skulle tro. Gradvist lærer de hinanden at kende, og et uventet venskab spirer.Måske alt, der skal til for at heles, er at møde nogen, som er lige så ødelagt som en selv?

Jakob Hero (f. 1974) er illustrator og har gennem tiden illustreret over 175 bøger. Den socialrealistiske roman Kun når det brænder er hans debut som forfatter. Han bor i Frederikssund med sin kone og deres to sønner.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.