Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Jes Barkler

Bøger af Jes Barkler

Jes Barkler har skrevet en nervepirrende fortælling om skattejagt i Svendborgs gader, og arbejder i disse dage på den næste bog i serien.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Jes Barkler
    199,00 kr.

    Tusindvis af mennesker går på Gådemagerens gade hver dag uden at opdage tegnene. Da Emma flytter til Svendborg, køber hun tilfældigvis et gammelt hæfte i byens antikvariat. Hæftet er fuld af gåder, og da hun løser den første, går det op for hende, at hun står med en skattejagt mellem hænderne. Langsomt begynder hun at tro på, at hun kan finde en ægte skat, så hun kan rejse langt væk fra skolens mobning og den fraværende far. Men rygtet løber stærkt i provinsbyen og snart er andre ude efter skatten. Jagten bringer hende rundt på Sydfyn og hundrede år tilbage i historien, men hvem er gådemageren bag den mystiske skattejagt? Findes skatten virkelig? Og hvor langt vil andre gå for at få fat i skatten?

  • af Jes Barkler
    249,00 kr.

    Under Svendborg Banegård ligger en ukendt ung kongesøn begravet. I hans tid var naturlige dødsfald i kongefamilien sjældne. Der var tre veje til magten: Vær vellidt, vær stærk eller lyv.Det var lige så sandt for 800 år siden som i dag.Den aspirerende journalist Glo bliver efter et overgreb i tvivl om, hvorvidt hun skal være vellidt eller stærk. Da hendes ven anklages for tyveri, må hun kæmpe sig gennem et net af løgne tilbage til byens middelalderfortid for at redde ham og sig selv.Abels arv er en parallelhistorie, der foregår i Danmark i 2020 og i 1200-tallet, hvor tre stærke kvinder sloges om kongeriget.Romanen er efterfølgeren til Gådemagerens gade.

Jes Barkler (f. 1973) er astronom og har boet i Svendborg i 20 år. Han er fascineret af skattejagter og

bruger en stor del af sin fritid som orienteringsløber. Efter 10 års research er han nu klar med sin egen skattejagt gennem Svendborgs gader.

Lige nu arbejder han på næste bog i serien.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.