Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Jesper Riel

Bøger af Jesper Riel

Jesper Riel debuterede med bogen Uglemanden, og planlægger at fortsætte fortællingen i 2023.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Jesper Riel
    50,00 kr.

    Christian og hans lillesøster Maria leder efter deres mor. Hun forsvandt for mange år siden, og hverken dem eller deres far kan rigtigt huske hende. Sporet efter hende har været koldt længe, men Christian hører stemmer, der fortæller ham, at de skal lede i byens kirke. I kirken finder han et underligt leksikon over fantastiske monstre og et kort over landet Mundu. Da han vil til at forlade kirken, opdager han, at en underlig skikkelse blokerer udgangen. I panik flygter han ud på kirkens tag, men den mærkelige person følger efter. Christian styrter ned fra taget, slår hovedet og brækker armen.Da han vågner igen, har han det faktisk helt fint. Men han synes, der var noget underligt ved skikkelsen, havde den ikke haft et næb og store runde ugleøjne?

  • af Jesper Riel
    229,00 kr.

    Christian er i Mundu, der på overfladen ligner Danmark bortset fra blodrøde træer og magiske væsner. Han skal tilbringe et halvt år i Heines hytte, før han kan komme til Kuglen for at træne, se sin mor og ikke mindst Sara igen.Allerede første nat i Mundu bliver ægget med Maria stjålet. Christian tager med Heine til Daga Lakur i håb om at finde tyven. Her møder han Brian, der fortæller om farverne, der forsvinder, og Manden på Arken. En pirat, der fanger sagnvæsner, og efter sigende skulle have en sprække til Mørket.Sara husker ikke at være fanget i Mørket af Uglemanden. Desværre husker hun heller ikke sine oplevelser med Christian. Da Mille fortæller, hvad der er sket, overtales Sara til at tage til Kuglen og træne med hybriderne Akin og Orya.Noget føles ikke rigtigt for Sara, der udover en mærkelig besked, ikke kan få kontakt til sin mor. Hun vil finde ud af, hvad der foregår, og afslører en hemmelighed, som Kuglen for alt i verden ikke vil have frem i lyset.Kuglens Skygge er andet bind i serien om Uglemanden.

Jesper Riel (f. 1990) har forfatterblod i årerne, og har skrevet siden han lærte at stave.

Han debuterede i 2019 med novellesamlingen Den 6. dag. Siden da har han også udgivet bogen Uglemanden, hvor opfølgere skal udkomme i 2023. 

Til hverdag bor Jesper i Aalborg og laver illustrationer og podcasten Forfatterterapi.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.