Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Jim Butcher

Bøger af Jim Butcher

Den amerikanske forfatter Jim Butcher udgiver bøger inden for krimi og fantasy.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Jim Butcher
    349,00 kr.

    Kan en varulv være løs i Chicago?Sund fornuft siger nej. De uhyggelige beviser siger ja.Det gør Harry Dresden også. Og med sine mærkelige forbindelser burde han vide det.Mød Harry Dresden, Chicagos første (og eneste) troldmand og privatdetektiv. På det seneste har alt været stille for Harry Dresden. Man skulle ellers tro, at Chicago ville have lidt mere action for den eneste professionelle troldmandsdetektiv i telefonbogen. Men Harry har ikke været i stand til at finde nogen form for arbejde - magisk eller ej. Lige da det ser ud til, at hanikke har råd til sit næste måltid, sker der et mord, som kræver hans særlige, overnaturlige ekspertise. Et brutalt lemlæstet lig. Mærkeligt udseende poteaftryk. En fuldmåne. Gæt tre gange. Og de to første tæller ikke...Magi - det kan få en fyr dræbt.Dresden-Files er en New York Times bestseller-serie .Forfatteren Jim Butcher er blevet nomineret til flere forskellige priser for sine bøger. Heriblandt en Hugo Award for bedste roman.

  • af Jim Butcher
    299,00 kr.

    Harry Dresden undersøger et brutalt dobbeltmord, der trækker ham ned i de mørkeste dybder af det magiske Chicago. Som en professionel troldmand ved Harry Dresden, at den "normale" verden faktisk er fyldt med magiske væsner, og selvom de fleste af dem ikke bryder sig om mennesker, er der dem, der bryder sig lidt for meget om os. Han ved også, han er den bedste til det, han gør. Teknisk set, er han den eneste, der gør, hvad han gør. Men selvom han er den eneste af sin slags i byen, går forretningen mildest talt sløjt. Så da Chicago P.D. inviterer ham ind som konsulent på et dobbeltdrab med sort magi, får Harry dollartegn i øjnene. Men hvor der er sort magi, er der også en mørk magiker, der står bag. Og nu kender den magiker Harrys navn...

Jim Butcher (f.1971) er en amerikansk forfatter bosat i Denver, Colorado. Han debuterede som forfatter i 2000 med Stormfront, og har sidenhen skrevet yderligere 16 bøger i serien Dresdenfilerne. I 2004 påbegyndte Butcher den mere traditionelle fantasyserie Codex Alera, efterfulgt i 2015 af en tredje romanserie Cinder Spires, hvis eneste bog indtil videre har været nomineret til en Hugo Award for bedste roman.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.