Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
LG Jensen

Bøger af LG Jensen

LG Jensen skriver hæsblæsende og actionfyldte bøger for børn og unge.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af LG Jensen
    229,00 kr.

    Det kan godt være svært at være god, når dét, man er god til, i virkeligheden er slemtHistorien om Indigobørnene begynder i London i året 1666. Pesten hærger i gaderne. I en lille kirke har en forseglet skriftrulle ligget gemt i århundreder. En skriftrulle, der indeholder sandheder, som mennesket endnu ikke er klar til at kende. Sandheder, som vil ryste verden i dens grundvold. Selv i dag.Den Syvende Sandhed har været stjålet før, men seglet er stadig ubrudt. Skulle skriftrullen blive stjålet igen … Skulle seglet blive brudt og Sandheden kendt … Ville det betyde begyndelsen på enden. Apokalypsen!Men dén gamle historie behøver jo ikke at have noget som helst at gøre med den skriftrulle, som Karoline nu har fået fingre i. Vel?Indigobørnene er tredje og sidste bind i trilogien om Mestertyven Vips.

LG Jensen, født i 1976, er uddannet skolelærer og har siden 2006 fået udgivet adskillige romaner, primært for børn og unge. Siden sin debut, den anmelderroste Ulvebrigaden, har han vundet både læsernes og anmeldernes gunst blandt andet med sine actionfyldte serier om Mestertyven Vips og Bulder & Brag.

Ved siden af sit forfatterskab er LG Jensen en flittig foredragsholder og rejser landet rundt med sine populære forfatterforedrag og skriveworkshops.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.