Superlux - Danmarks mindste kvalitetsforlag
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Lynda La Plante

Bøger af Lynda La Plante

Engelske Lynda La Plante er en krimiforfatter, hvis nervepirrende historier også kan opleves på TV.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Lynda La Plante
    229,00 kr.

    Mens vicekriminalkommissær James Langton er på målbevidst jagt efter en gruppe illegale indvandrere som har dræbt en ung prostitueret, bliver han selv dødeligt såret, og kriminalassistent Anna Travis må stille sin egen karrierei bero for at pleje ham. På trods af sine kvæstelser kæmper Langton for at finde sin overfaldsmand og stille ham til ansvar. Så får Anna en anden sag, et grusomt og tilsyneladende umotiveret drab, som uventet viser sig at have forbindelse til overfaldet på Langton, og Anna må tage kampen op mod de mennesker der var ved at ødelægge Langtons karriere og næsten tog livet af ham.

Lynda La Plante (f. 1946) er en engelsk forfatter/manuskriptforfatter, TV-producent og tidligere skuespiller, hvor hun optrådte under kunstnernavnet Lynda Marchal.


Hun slog sit navn fast med tv-serierne Enkerne (1983 og 1985) og Prime Suspect, 1-3 (1991-93). Sidstnævnte fik seersucces i Europa og USA og har i centrum den kvindelige kriminalkommissær Jane Tennison, spillet af Helen Mirren, der må kæmpe sig gennem et morads af bureaukrati, fortielser og mandligt hierarki, før hun kan opklare forbrydelserne.


I Danmark er hun mest kendt for tv-serien Mistænkt


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.