Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Lynda La Plante

Bøger af Lynda La Plante

Engelske Lynda La Plante er en krimiforfatter, hvis nervepirrende historier også kan opleves på TV.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lynda La Plante
  229,00 kr.

  En ung kvinde findes brutalt lemlæstet og drænet for blod. Hendes død er en skræmmende kopi af en uopklaret sag fra 1940’erne i Los Angeles, kendt som ’Den Sorte Dahlia’. Kriminalassistent Anna Travis må kæmpemod tiden for at fange morderen, inden han slår til igen. Lynda La Plante er en af den engelsksprogede krimilitteraturs mest populære forfattere. Hun står bag adskillige bøger som er filmatiseret, som fx Mistænkt(Prime Suspect) og Måske skyldig (Trial and Retribution). I Den Røde Dahlia, en selvstændig fortsættelse af Hævet over mistanke, slår det igen gnister mellem Anna Travis og hendes chef James Langton, mens de jageren seriemorder.

 • af Lynda La Plante
  229,00 kr.

  Mens vicekriminalkommissær James Langton er på målbevidst jagt efter en gruppe illegale indvandrere som har dræbt en ung prostitueret, bliver han selv dødeligt såret, og kriminalassistent Anna Travis må stille sin egen karrierei bero for at pleje ham. På trods af sine kvæstelser kæmper Langton for at finde sin overfaldsmand og stille ham til ansvar. Så får Anna en anden sag, et grusomt og tilsyneladende umotiveret drab, som uventet viser sig at have forbindelse til overfaldet på Langton, og Anna må tage kampen op mod de mennesker der var ved at ødelægge Langtons karriere og næsten tog livet af ham.

 • af Lynda La Plante
  229,00 kr.

  Den unge kriminalassistent Anna Travis drømmer om at følge i sin fars fodspor i drabsafdelingen. Hendes første sag drejer sig om en seriemorder som har myrdet flere prostituerede. Tilsyneladende går morderen nu efter en anden type kvinder, og mens Anna forsøger at vinde sine nye kollegers respekt, bliver hun personligt involveret i sagen. Lynda La Plante er en af den engelsksprogede krimilitteraturs mest populære forfattere. Hun står bagadskillige bøger som er filmatiseret, som fx Mistænkt (Prime Suspect) og Måske skyldig (Trial and Retribution). Med Hævet over mistanke introduceres en ny kvindelig hovedperson, som gradvis udvikler sig fra ung og uerfarenbetjent til en stærk personlighed.

 • af Lynda La Plante
  229,00 kr.

  Den skånselsløse narkohandler Alexander Fitzpatrick er en af den vestlige verdens mest eftersøgte mænd, men i ti år har ingen hørt fra ham. Er han død, eller forsøger han bare at give det indtryk?Da en af Anna Travis’ tidligere kolleger bliver skudt ned i en narkorelateret sag, bliver hun tilknyttet efterforskningen. Hun er endnu ikke kommet sig helt efter bruddet medJames Langton, men er glad for at den nye sag kan få hende til at tænke på noget andet. Men efterhånden som flere lig kommer til, er Anna og Langton nødt til at lægge deres personligeforhold til side for at forsøge at finde en af de frækkeste forbrydere de har mødt.Lynda La Plante er en af den engelsksprogede krimilitteraturs mest populære forfattere. Hun står bag adskillige bøger som er filmatiseret, som fx Mistænkt (Prime Suspect) og Måske skyldig (Trial and Retribution).Dødelig hensigt er fjerde selvstændige bind i serien om den unge kriminalassistent Anna Travis.

 • af Lynda La Plante
  229,00 kr.

  Tæt på en motorvejsrasteplads findes liget af en ung kvinde. Hun har tilsyneladende ingen familie, ingen venner, ingen der kan identificere hende. Kriminalassistent Anna Travis bliver sat på sagen, og hendes chef, kriminalinspektør James Langton mener, at mordet er forbundet til to andreuopklarede drab. I lang tid står holdet på bar bund, da en morder kontakter politiet fra sin celle, og påstår, at han kan hjælpe dem medopklaringen, men han insisterer på at tale med Anna Travis, som tidligere var med til at få sat ham i fængsel. Kan han, som han påstår, komme ind i den anden morders hjerne –eller er han bare interesseret i at komme ind i Annas?Sagen får stor personlig betydning for Anna, som tvinges til at tage sit liv op til revision. Lynda La Plante er en af den engelsksprogede krimilitteraturs mest populære forfattere. Hun står bag adskillige bøger, som er filmatiseret, som fx Mistænkt (Prime Suspect)og Måske skyldig (Trial and Retribution).Blind vrede er sjette selvstændige bind i serien om den unge kriminalassistent Anna Travis.

Lynda La Plante (f. 1946) er en engelsk forfatter/manuskriptforfatter, TV-producent og tidligere skuespiller, hvor hun optrådte under kunstnernavnet Lynda Marchal.


Hun slog sit navn fast med tv-serierne Enkerne (1983 og 1985) og Prime Suspect, 1-3 (1991-93). Sidstnævnte fik seersucces i Europa og USA og har i centrum den kvindelige kriminalkommissær Jane Tennison, spillet af Helen Mirren, der må kæmpe sig gennem et morads af bureaukrati, fortielser og mandligt hierarki, før hun kan opklare forbrydelserne.


I Danmark er hun mest kendt for tv-serien Mistænkt


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.