Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Maria Rytter

Bøger af Maria Rytter

Maria Rytter sætter kroppen i fokus i sine underholdene og lærerige børnebøger.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Maria Rytter
  179,00 kr.

  NULLERBØRGE er danske Maria Rytters nye humoristiske, illustrerede børnebog om nullermanden NullerBørge. Rytter arbejder til dagligt på børneafdelingen i Aalborg og er i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Nullermanden, NullerBørge, bor i ro og mag i navlen på pigen Laura, indtil hun en dag får feber. Han må i al hast flygte fra navlen på grund af den ulidelige varme og begiver sig ud på kroppen, hvor han bl.a. møder nullerdamen NullerLine. De må sammen prøve at finde ud af, hvad der er galt og sætte en stopper for de onde baktusser, der pludselig jagter de stakkels nullermænd. Men det er ikke den eneste trussel. Der er nemlig også Lauras farlige finger, som prøver at få fat i NullerBørge. NULLERBØRGE er en skøn, humoristisk og lærerig børnebog, der har kroppen som omdrejningspunkt. Lægernes svar på Karius & Baktus.

 • af Maria Rytter
  249,00 kr.

  I den røde morgenstund svæver Bobbi-guld-i-mund Han med vindens krummelure drager ud på flyveture

 • af Maria Rytter
  249,00 kr.

 • af Maria Rytter
  249,00 kr.

  ”“LUUUS!” skreg mor og kastede kammen op i luften af bar forskrækkelse. Og nu blev der panik. Alle for rundt i ét virvar af kløe, råb og hårrysteri.” NullerBørge er en nullermand, der bor trygt og godt i navlen på pigen Laura, indtil en dag, hvor freden er forbi. Under en svingtur i Lauras hår møder han lusen Lissy og hendes mange ustyrlige børn, der giver NullerBørge sved på panden. Gudskelov har Lauras mor en løsning i ærmet. Men det er ikke alle, der er helt tilfredse med hendes metode. Gør dig klar til en serie hæsblæsende eventyr med kroppen i fokus, når læge og forfatter Maria Rytter bygger bro imellem børnenes forståelsesramme og kroppens finurlige univers.

 • af Maria Rytter
  249,00 kr.

  ””Det klør i numsen!” råbte hun med panik i stemmen, og hendes storebror brød ud i et kæmpe latterbrøl! Imens gnubbede Laura febrilsk enden mod madrassen i mormors gæsteseng.” NullerBørge er en nullermand, der bor trygt og godt i navlen på pigen Laura, indtil en dag, hvor freden er forbi. Han får ubudne gæster i sit lille navlebo. Børneormene Kirsteine Wurm de Numsi og hendes mand Bent får lavet godt og grundigt rod i verdenssituationen – både for NullerBørge og for Laura. Gør dig klar til en serie hæsblæsende eventyr med kroppen i fokus, når læge og forfatter Maria Rytter bygger bro imellem børnenes forståelsesramme og kroppens finurlige univers.

Maria Rytter (f.1985) er en dansk forfatter fra Skørping i Nordjylland. Rytter er uddannet læge i 2015, og er i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Hun arbejder nu på børneafdelingen i Aalborg. Rytter er tekstforfatter i en revy og har hele sit voksenliv holdt af at skrive på vers. I fagbladet BogMarkedet har hun skrevet en humoristisk artikelserie om hendes møde med bogbranchen. Derudover er hun mor til tre, og skrev Nullerbørge i løbet af sin barsel med barn nummer to.

Marias børnebogsunivers har til formål at sætte kroppen i fokus gennem et hæsblæsende eventyr med sjove illustrationer.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.