Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Mikkel Wendelboe

Bøger af Mikkel Wendelboe

Mikkel Wendelboe er en alsidig forfatter med en baggrund i bl.a. TV, der primært skriver fantasy.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mikkel Wendelboe
  149,00 kr.

  Motocross er sjovt og spændende. Man hopper højt og kører stærkt! I denne bog kan du lære om motocross og se en masse flotte billeder!

 • af Mikkel Wendelboe
  149,00 kr.

  Motocross er sjovt og spændende. Man hopper højt og kører stærkt! For at kunne køre motocross, skal motocross-køreren have styr på sit udstyr. I denne bog kan du lære om motocrosskøreren og alt det udstyr, han har brug for.

 • af Mikkel Wendelboe
  149,00 kr.

  Motocross er sjovt og spændende Man hopper højt og kører stærkt! For at kunne køre motocross, skal motocross-cyklen være i orden. I denne bog kan du lære om motocross-cyklen og alle de ting, der er vigtige på den.

 • af Mikkel Wendelboe
  199,00 kr.

  Marko bor i kongeriget Ranan. Et rige, der engang var billedskønt. Nu er det overtaget af mørket. Styret af den onde Fyrst Janosz, der har siddet på tronen siden kong Ranor og dronning Ana blev myrdet. Alt, Marko drømmer om, er at blive en del af modstandsbevægelsen. Han vil bare gerne gøre noget, for at kongeriget skal blive frit igen. Nadia har boet hele sit liv i et tårn. Hver nat overtager mørket hende og suger livet ud af hendes krop. Hun føler sig som et monster, og husker intet andetom sin fortid. Nu er hun stukket af. Hun vil finde ud af, hvem hun er, hvor hun kommer fra, og om hendes forbandelse kan brydes. Men hvor der er død, må der altid være død. Hvem er de gode og hvem er de onde? Hvad gemmer sig ellers i mørket af uhyggelige hemmeligheder? Og kan lyset og magien bringes tilbage til Ranan?

Mikkel Wendelboe er født i 1988, kommer fra Hillerød, er uddannet i kommunikation og geografi fra Roskilde Universitet i 2012.


Han har arbejdet som TV-vært for Discovery Networks, DR og TV3 Sport siden 2010.


Mikkel har været forfatter siden 2014, hvor han debuterede med ”Pigen fra Fenmarken,” og hans skriverier skal altid have noget fantastisk over sig. Siden er det blevet til mange bøger, der primært har været fantasy, med en enkelt afstikker ud i samfundssatiren.


Mikkel er desuden fotograf, og engageret mange steder i dansk litteratur, specielt i settings der handler om fantasy, som en lidt aparte interviewer, skriveguide og underholder.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.