Superlux - Danmarks mindste kvalitetsforlag
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Per Lau Jensen

Bøger af Per Lau Jensen

Per Lau Jensen er verdensmand, hundeelsker og skønlitterær forfatter, der trods sin relativt sene debut, allerede har udgivet flere værker.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Per Lau Jensen
    299,00 kr.

    Hunden Madstiffen, husskaden Knud og deres flokleder, forfatter Jensen, beslutter sig for at flytte fra finkassen på costa del Spanien og hjem til Danmark. Først tager de dog på ferie i Vedahult i Skåne for at besøge det lille, blå krageslot, hvor Madstiffens forgænger Bølleschæferen boede. Da de når Danmark, slår de sig ned på Sankt Lolland i et lille hus, der hører til godset Brydedal. Her ånder alt fred og ro, bortset fra enkelte uoverensstemmelser med havens fugle. Idyllen varer dog ikke ved, da en af de bekendte hunde fra Sverige pludselig dukker op i Danmark, og risikere at skulle lade livet for at være af en ulovlig hunderace. Dette er tredje bind i serien om Madstiffen, Bølleschæferen og Pjoklederen. En humoristisk, samfundssatirisk farce, der foregår i et krøllet parallelunivers, hvor alt kan ske, og hvor alle dyr kan tale. I bogen medvirker Mette Bloch, tidligere dobbelt verdensmester i roning, nu forfatter og foredragsholder, og Lars Bo Lomholt, tidligere politibetjent, der blev verdensberømt i Danmark, da han i 2013 reddede schæferen Thor, der stod på dødsgangen, hvilket efterfølgende kostede både jobbet og en betinget dom.

Per Lau Jensen (F. 1954) er opvokset i Holte nord for København. Han har tidligere været racerkører, ejendomsmægler og indehaver af et byggefirma. Han har boet i alt 15 år i udlandet, i England, i Skåne og på Costa del Sol, men er for nylig vendt hjem til Danmark og bor i dag på Lolland. Per debuterede sent som forfatter, men har altid skrevet. Siden 2009 har han fået udgivet otte skønlitterære romaner samt fire særudgivelser i begrænset oplag. I 2016 modtog han Hans Henrik Møllers mindelegat for romanen illa Isabella.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.