Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Rikke Havner Alrø

Bøger af Rikke Havner Alrø

Rikke Havner Alrø debuterede i 2020 med bogen Stormtid.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Rikke Havner Alrø
  199,00 kr.

  Asta er 32 år og bor i Odense. Men det har hun ikke altid gjort. Indtil for nyligt levede hun i Elleskoven, hvor ensomhed og ydmygelse var en del af hendes hverdag. Nu er hun fri af skoven, men hvad betyder det? Hvad skal hun stille op med sit liv?Asta vil først og fremmest genforenes med sin søster, men det kræver, at hun tager kampen op med heksene.Hun vil ikke længere lade andre bestemme. I stedet vil hun lytte til sin egen fornemmelse af, hvad der er det rigtige at gøre. Men det er nemmere sagt end gjort. Livet i Odense sender hende ud på en rejse, der gør hende stærkere, men også kræver store ofre. For hvordan kan hun være sikker på, hvad der er det rigtige at gøre? Og hvor meget er hun selv villig til at opgive?

 • - Serien om de underjordiske
  af Rikke Havner Alrø
  199,00 kr.

  ”I samme sekund, jeg rører ved hans hud, suser jeg ned i en hvirvlende malstrøm, hvis midtpunkt er et par sorte øjne, der ser intenst på mig. Er det sådan, det føles, at røre ved en underjordisk mand? For det er lige, hvad han er.”Maren er 32 år og bor i Odense. Det lyder måske meget normalt, men Maren er ikke et menneske. Hun er en ellekvinde. Det har hun altid vidst, men hun ved ikke, hvad det betyder. Hun er også ligeglad.Hendes magiske ophav har givet hende et job hos det mystiske firma, Urtid, der laver lommeure og smykker. Hendes titel er projektleder, men det er kun et dække.I virkeligheden er hun hemmelig agent og på alle sine missioner, rejser hun i tiden. På en rejse til 1920 går noget galt, og det bliver startskuddet på en række begivenheder, der vender op og ned på alt. For hvem er Maren egentlig" Hvem var hendes mor og far" Og hvem er de magiske skabninger, der nu begynder at trænge ind i hendes liv?

Rikke Havner Alrø (f. 1978) Debuterede i 2020 med Stormtid, efter hun vandt Superlux’ og Fantasyfestivalens konkurrence. Modvind er hendes anden roman. I mellemtiden er hun udkommet i novelleantologien Noget på vej.

Hun bor i Odense sammen med sin mand og søn. Til hverdag arbejder hun med kommunikation.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.