Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Rikke Laulund

Rikke Laulund er coach, og arbejder med mindset og branding.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Rikke Laulund
    349,95 kr.

    HAAAY you gorgeous human being! M’kay, let’s just get one thing straight. Du er lige præcis som dit DNA, universet (whatever you believe in) vil have, du skal være. Derfor ved jeg, at du ikke har brug for en selvhjælpsbog. ‘Cuz newsflash! DER ER INTET GALT MED DIG! Du er bare et ekstraordinært menneske, der vil MERE her i livet! Vi kan hurtigt blive enige om, at den viden, du har lige nu, har ført dig til, hvor du er i dag. Ellers havde du ligesom … været et andet sted. Det giver derfor også mening, at det kræver ny og vildere viden, hvis du vil nye og vildere steder hen. DERFOR har jeg skabt denne self-EDUCATION bog til dig.Vi vil her gennemgå ALT, du behøver at vide for at blive en endnu mere fierce udgave af dig selv. Fordi lad os være ærlige this “playing it small”-thing. Not cute. At lave jantelovs-finter på dig selv, for ikke at “take up too much space”… BORING! Det giver ingen mening, og er SPILD af FABULOUS human being! UH! Og en anden god nyhed er, at du ikke behøver at rejse på silent retreats til lande, du aldrig har hørt om før, spise svampe eller få en skulder hevet af led i et forsøg på at finde zen i Eka Pada Viparita Dandasana - for at “FINDE DIG SELV”.Du ER lige her med denne bog i dine hænder. Så spar de penge og besvær and spend some quality time with your good old SELF.The only person you can ever change is yourself.

Rikke Laulund (f. 1992) er grafisk designer og coach.

Hun lever af at hjælpe soloselvstændige med deres mindset og branding, så de kan gøre verden til et bedre sted gennem deres virksomhed.

Til hverdag bor hun i Aarhus med sin amerikanske mand og gør ALT, hvad hun kan for at omgive sig med så mange nuttede ting som overhovedet

muligt.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.