Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Rikki Tholstrup Jørgensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Praktisk håndbog i facilitering af idéudviklingsprocesser
  af Rikki Tholstrup Jørgensen
  199,00 kr.

  Det er let at finde litteratur, der fokuserer på nødvendigheden af innovation og den proces, der skal igangsættes, efter en idé er født: Eksekveringen og den endelige klargørelse til et marked. Glemmer vi at fokusere på idéen, skader det innovationsprocessen. Med et fokus på idéudviklingsfasen kan vi optimere idéens kvalitet og løfte barren for, hvad det er muligt at skabe med en god innovationsproces. Denne bog fokuserer på udviklingen af idéer, så potentialet i en innovationsproces løftes, og det endelige output ikke begrænses af idéens manglende potentiale. For at fange de bedste idéer ind har vi brug for at lære at fiske i ‘Et hav af idéer’. Rikki Tholstrup Jørgensen (f. 1974) er Cand. IT i kommunikation og organisation og serieiværksætter. Han har i flere år undervist iværksættere i idéudvikling og uddannet idéudviklingsfacilitatorer ved Erhvervsakademi Aarhus.

 • af Rikki Tholstrup Jørgensen
  299,00 kr.

  14 år efter en voldsom og traumatisk familietragedie er den forhenværende politibetjent Jesper Kusk fanget i en ond spiral af skam og skyld. Hverdagenfordrives på den lokale grillbar, hvor han spiller sin kontanthjælp op i de enarmede tyveknægte, mens alting fortsat smuldrer omkring ham.En dag bliver Jesper kontaktet af enken til en afdød IT-millionær, men hun er ikke sikker på, at hendes mand er død. Jesper får til opgave at finde ud af, omJørgen virkelig har begået selvmord. For Jesper er sagen en mulighed for at vende tilbage til et normalt liv. Samtidig må han kæmpe mod sine egne dæmoner, mens han navigerer i en sag,der leder ham ud på en sti, han havde svoret, han aldrig ville betræde igen.

 • af Rikki Tholstrup Jørgensen
  129,00 kr.

  Charlie er en helt almindelig dreng, der lever et gennemsnitligt liv i en lille landsby i Jylland. Det hele forandres en nat, hvor han finder en meteorit, der giver ham særlige kræfter. Når Charlie bruger stenen, kan han ændre tidens hastighed. Stenen kan bruges af andre end Charlie, så han ender i en livsfarlig kamp for at beholde sin sten og sine kræfter. Kræfter, der måske kan hjælpe ham med at bringe sin mor tilbage fra de døde.Stenvogteren er første del i serien om Charlie, der kan trække overnaturlige kræfter ud af særlige meteoritter. Bogen henvender sig til unge læsere af contemporary fantasy eller læsere med hang til X-Men.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.