Superlux - Danmarks mindste kvalitetsforlag
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Romy Hausmann

Bøger af Romy Hausmann

Romy Hausmann er en tysk krimiforfatter, der med sin bog, Kære Barn, blev den bedst sælgende debutant i Tyskland i 2019.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Romy Hausmann
  99,00 - 249,00 kr.

  En kvinde undslipper endelig sin kidnapper, som har holdt hende indespærret i en lille hytte midt i en skov, men det er ikke slutningen på historien - i stedet er det begyndelsen på hendes mareridt. Hun siger, at hun hedder Lena. Lena, der forsvandt sporløst 14 år tidligere. Hun ligner også Lena. Hun har det karakteristiske ar. Men hendes familie sværger, at hun ikke er deres Lena.Den lille pige, der undslap sammen med kvinden ved ting, hun ikke deler, og Lenas ødelagte far prøver at samle brikkerne, der ikke helt passer. Lena er desperat efter at få sit liv igen, men noget fortæller hende, at hendes kidnapper stadig er derude et sted, og at hun måske ikke virkelig kan undslippe, før hele sandheden om, hvad der skete i skoven kommer frem i lyset.Kære barn er en vaskeægte bestseller!** 45 uger på den tyske bestsellerliste** Kåret til årets debut-udgivelse i Tyskland** Direkte ind på andenpladsen i Norge** Solgt til mere end 20 lande

 • af Romy Hausmann
  299,00 kr.

  Fantasiens kraft kan være trøstende. Eller dødbringende.Min lille prinsesse. Så alene. Du ryster, din stakkel. Kom med mig, vær ikke bange. Du er tryg hos mig. Jeg tager dig med til et hemmeligt sted, mit hjerte, men først skal vi sætte nogle røde bånd her i skoven, se...Flere piger mellem seks og ti år er forsvundne gennem fjorten år. Røde bånd viser politiet vej til deres lig. Der har aldrig været spor efter gerningsmanden. En aften bliver den internationalt anerkendte filosofiprofessor og antropolog Walter Lesniak arresteret. Datteren Ann er sammen med ham. Anklageskriftet siger ti mord på unge piger. ”Professor Death” er overskriften i tabloidpressen.Men Ann vil bevise sin fars uskyld. For at gøre det, må hun rejse ind i de mørkeste rum i den menneskelige sjæl. Det samme må læserne ..

 • af Romy Hausmann
  99,00 - 249,00 kr.

  Det er år siden Nadja Kulka blev dømt for en ond forbrydelse. Efter at være blevet løsladt fra fængslet vil hun allerhelst bare leve et normalt liv: En dejlig lejlighed, fast arbejde og et par venner. En dag ringer veninden Laura von Hoven - der også er konen til Nadjas chef. Hun har dræbt sin elsker og tigger Nadja om hjælp. Nadja kan ikke sige nej. De to kvinder tager til en forladt hytte i skoven, det perfekte sted at begrave et lig. Men deres plan falder hurtigt fra hinanden og Nadja er pludselig bare en spillebrik i et bizart spil..

Romy Hausmann (f.1981) er en tysk forfatter, som bor med sin familie i et afsides skovhus nær Stuttgart. Hendes første bog Kære Barn blev den bedst sælgende debutantbog i Tyskland i 2019. Hausmann er udgivet i over 20 forskellige lande og er fremhævet af flere store amerikanske medier, som en stærk krimiforfatter. Hun blev i den unge alder af 24 år chefredaktør ved et TV-selskab, og har siden fødslen af sin søn arbejdet som freelancer indenfor TV-branchen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.