Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Stephan Garmark

Stephan Garmark debuterede i 2016.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af David Garmark, Morten Remar & Stephan Garmark
  50,00 kr.

  Døden i kisten er fjerde bind i miniserien om drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og hans korpulente kollega Jørgen Olsen fra Nordjyllands politi. Rigmanden Albert De Graaf fra Aalborg har begået selvmord og er blevet begravet. Sagen var egentligt lukket, men nu er hans lig forsvundet og i stedet har graveren fundet en tom kiste i graven. Hoff og Jørgen bliver sendt ud for at efterforske sagen om det manglende lig. Det bliver hurtigt tydeligt for dem, at De Graaf-familiens rigdom måske har tråde til noget kriminelt, og at det kan have noget at gøre med det stjålne lig.

 • af David Garmark, Morten Remar & Stephan Garmark
  50,00 kr.

  Døden på præstegården er tredje bind i miniserien om drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og hans korpulente kollega Jørgen Olsen fra Nordjyllands politi. Da præsten fra det lille lokalsamfund Hune findes død, sættes Hoff og Jørgen på sagen. Dødsårsagen er ikke lige til at gennemskue og præstens alder af 32 år får politiet til at tro, at han måske har været udsat for en forbrydelse. Det går hurtigt op for både Hoff og Jørgen at der er mange hemmeligheder i en by som Hune, og at den unge præst har skabt røre siden sin ansættelse for bare to år siden.

 • af David Garmark, Morten Remar & Stephan Garmark
  50,00 kr.

  DØDEN I DYNDET er andet bind i miniserien om drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og hans korpulente kollega Jørgen Olsen fra Nordjyllands Politi. Denne gang må makkerparret grave dybt i det indremissionske miljø for at finde sandheden om offeret og hans morder.En ung indremissionsk mand med en gravid hustru bliver fundet død i Vandet sø nær Klitmøller. Hoff og Jørgen bliver sat på sagen.Det bliver hurtigt tydeligt, at den unge mand er blevet kvalt og smidt i søen. Snart opdager Hoff og Jørgen, at offeret havde en hemmelighed, der måske fik ham myrdet.

Stephan Garmark (f. i Skive 1980) er en dansk forfatter. Han er vokset op i Haderup mellem Holstebro og Viborg.

Stephan har siden 1999 boet i Aarhus med et enkelt afbræk, hvor han opholdt sig i London. Han har arbejdet som bartender, barchef og tjener samt studeret litteraturhistorie. 

Han har altid skrevet og debuterede i 2016 med kortromanen ’Syndefald’, der udkom på forlaget Kandor. Kortromanen er blevet kaldt for ’en blanding mellem Fifty Shades of Grey og Hostel.’


Stephan er både forfatter, oversætter og lydbogsindtaler


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.