Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Tim Weaver

Bøger af Tim Weaver

Tim Weaver står bag serien om David Raker. Han har optrådt på mange bestsellerlister i England. Nu er tiden kommet til Danmark.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tim Weaver
  129,00 kr.

  Alex Towne forsvandt for seks år siden. Fem år senere dukkede han op igen, men som et udbrændt lig i et bil vrag. Men er Alex virkelig død? Alex’ mor, Mary, er sikker på, at hun har set sin forsvundne og ’døde’ søn gå ind på et lokalt bibliotek. Den tidligere journalist, David Raker, har efter sin kones død lagt sit skrivearbejde på hylden. Han lever nu af at finde forsvundne personer. Han er sikker på, at Mary er et håbløst tilfælde, der ikke vil give slip på sin afdøde søn. Raker er dog selv hjemsøgt af tabet af sin kone og modvilligt, siger han ja til at undersøge sagen nærmere.Raker bliver hurtigt hvirvlet ind i sagen om Alex, hvis liv slet ikke var så uskyldigt, som hans mor troede. Begravet i hans fortid findes hemmeligheder, som nogen slår ihjel for at bevare. David Raker må konfrontere både sine egne og Alex’ spøgelser for at finde ud af, om Alex endte sine dage i en udbrændt bil, eller han er vendt tilbage fra de døde.

 • af Tim Weaver
  129,00 kr.

  Efter årtiers tjeneste som højtstående detektiv flytter Leonard Franks med sin kone til en afsondret bondegård, langt fra byens larm. Mindre end et år senere bliver deres drømmepension revet fra hinanden. Leonard går ud for at hente brænde, men vender aldrig tilbage. Da politiets efterforskning går i stå, henvender Leonards familie sig til David Raker. Intet kan dog forberede Raker på den altødelæggende hemmelighed, der står som centrum for Franks forsvinden. Da Raker indser, hvor dybt løgnene stikker, er det ikke kun ham selv, der er i fare – det er alle, han holder af.

 • af Tim Weaver
  129,00 kr.

  Når alt er tabt, hvad er der så tilbage?Colm Healy plejede at være en af Mets bedste kriminalbetjente. Indtil hans liv blev lagt i ruiner af de uopklarede mord på en mor og hendes tvillingedøtre. Hans manglende evne til at finde morderen - eller bare et motiv for forbrydelsen - tærede på både hans karriere og familieliv. David Raker er den eneste ven, Healy har tilbage. Den eneste, der forstår, at han bare MÅ opklare disse mord. Da de genåbner sagen sammen, bliver Raker besat af sagen. Han lærer på den hårde måde, hvordan et uløseligt puslespil kan knække selv den bedste detektiv. Deres fælles søgen tvinger dem til at ofre alt, hvad de har tilbage.

 • af Tim Weaver
  129,00 kr.

  En seriemorder er løs. Mere skræmmende end nogen anden seriemorder, du har hørt om. Den sytten år gamle Megan Carver er forsvundet. En pige med gode karakterer fra den perfekte familie. Hun passede sin skole og kom aldrig i problemer, men alligevel er hun væk. Seks måneder efter Megans forsvinden opsøger hendes forældre David Raker. Han ved, at de mørkeste hemmeligheder altid er dybt begravet. Raker opdager, at Megans forsvinden er en brik i et spil, der inkluderer flere døde, en russisk mafiaboss samt løgne og bedrag helt ind i politiets inderste kredse. Alle sporene leder til et helt særligt sted, der engang var hjemsted for en brutal seriemorder. Stedet er kendt som Dødens spor. Endnu engang beviser Tim Weaver, at han kan skrive en tempofyldt thriller, der formår at holde læseren fanget til allersidste side. Dødens spor er bind to i serien om David Raker.

 • af Tim Weaver
  129,00 kr.

  Den 17. december var som enhver anden morgen for millioner af mennesker i London. Men ikke for Sam Wren.En time efter han forlod sit hjem, steg han på metroen og steg aldrig af igen. Ingen så noget. Der var heller ingenovervågningsbilleder af ham.Seks måneder senere er han stadig forsvundet. Sams kone, Julia, har ikke flere steder at lede efter Sam, så hun hyrerDavid Raker til at finde ham.Raker har gjort en karriere ud af at finde forsvundne personer. Han ved, hvordan de tænker. Med forsvundne personer er derkun en ting, der er sikker. Alle har noget at skjule.I denne sag er hemmelighederne dog dybere, end Raker havde forestillet sig.

 • af Tim Weaver
  129,00 kr.

  Da Emily Kane ankommer til sin søster Carries hus er døren ulåst, og der er ikke nogen hjemme. Aftensmaden er i ovnen, fjernsynet er tændt, men både Carrie, hendes mand, Paul, og deres to døtre er sporløst forsvundet. Da politiet giver op og stopper efterforskningen, rækker Emily ud til David Raker. Det er helt tydeligt, at nogen vil gå langt for, at familien ikke bliver fundet. Der går ikke lang tid, før Raker begynder at lægge brikkerne til et puslespil, der trækker tråde flere årtier tilbage og har kostet utallige menneskeliv. Og måske står David Raker tilbage som det næste offer? Tim Weaver skriver intense og dramatiske thrillers, der formår at fange læseren fra første side. Weaver hører til blandt de mest populære thrillerforfattere i Storbritannien, og hans bøger rammer altid de britiske bestsellerlister. I Danmark sammenlignes Tim Weaver ofte med Michael Katz Krefeld.

 • af Tim Weaver
  129,00 kr.

  Lynda er sidst set ved et smukt udsigtspunkt på Somersets kyst. På overvågningskameraet kan man se hende ankomme, men der er ingen optagelser af, at hun forladerområdet. Og nu er hun forsvundet.Hendes søster sætter David Raker på sagen. Den forsvundne Lynda viser sig kun at være begyndelsen på en langt større sag. Det store spørgsmål er, hvorfor en kvinde, der ingen grund har til at forsvinde, vælger at lægge alting bag sig? Lynda, der er forsvundet og formodet død, er den eneste, der kender sandheden. Var det hendes egen beslutning? Eller har hun været udsat for en forbrydelse?Tim Weaver skriver intense og dramatiske thrillers, der formår at fange læseren fra første side. Weaver hører til blandt de mest populære thrillerforfattere i Storbritannien, og hans bøger rammer altid de britiske bestsellerlister.

 • af Tim Weaver
  299,00 kr.

  En kvinde kommer ind på en politistation. Hun har intet ID, men bare et stykke papir, hvorpå der står skrevet: David Raker. Hun siger, hun er hans kone. Kvinden ligner hende fuldstændigt. Hun ved alt om ham og deres liv sammen. Men David begravede sin kone for otte år siden. En dag efter forsvinder hun. Nu må den hovedmistænkte i hendes forsvinden, David, finde frem til sandheden, før politiet kommer for tæt på.Men hvad er sandheden? Hvis det virkelig er hans kone, er han måske ved at miste forstanden? Og hvis det ikke er, hvem er hun så, og hvad er det for et ondskabsfuldt spil, hun spiller?

 • af Tim Weaver
  299,00 kr.

  En aften mødes ni naboer til et middagsselskab. Men næste morgen er de alle sporløst forsvundet – ingen lig, ingen beviser og ingen spor.To år senere er det stadig et mysterie. Da de efterladtes familier er desperate efter svar, henvender de sig til efterforskeren David Raker.Hvordan kan en hel landsby bare forsvinde en nat?Og hvilke hemmeligheder havde naboerne for hinanden?

 • af Tim Weaver
  299,00 kr.

  Da en ung mand forvirret og forslået vågner op, kan han ikke huske, hvem han er, eller hvor han kommer fra. Pressen døber ham straks ’Den Forsvundne Mand’.Han kalder sig Richard Kite og prøver de næste ti måneder at finde ud af, hvem han er. Til trods for mediernes fokus på sagen og politiets indsats er der ingen, der kender ham. Richards sidste håb er privatdetektiven David Raker, der har erfaring med at finde forsvundne personer. Raker har dog flere spørgsmål end svar. Hvem er Richard Kite? Hvorfor er der ingen, der kender ham? Og hvorfor forbindes han til liget af en kvinde, der blev fundet ved siden af en jernbanelinje i London for to år siden?Kan Richard være ansvarlig for hendes død – eller er han det næste offer?

Tim Weaver står bag serien om David Raker. Han har optrådt på mange bestsellerlister i England. Nu er tiden kommet til Danmark.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.