Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Tommy Thorsteinsson

Bøger af Tommy Thorsteinsson

Tommy Thorsteinsson debuterede i 2017, og skriver primært inden for krimi- og thrillergenren.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tommy Thorsteinsson
  199,00 kr.

  "Ensom Ulv" er første bog i Tommy Thorsteinssons storslåede krimiserie om Anna Blaafalk, efterforskeren der vil gøre alt for at løse sagen. Sagen begynder, da en kvinde findes myrdet.Under en Rihanna koncert findes et skrækindjagende lig, med en krop der næsten er forkullet. Den døde kvinde er kun iført englevinger. Samtidig med at Blaafalk må lede efterforskningen for at finde den brutale morder, ankommer en eftersøgt terrorist til København. Hvilken forbindelse har alle de her voldsomme skæbner med hinanden?"Ensom Ulv" er Tommy Thorsteinssons imponerende debutroman og en rigtig pageturner.

 • af Tommy Thorsteinsson
  199,00 kr.

  Det er sensommer i Danmark, og gaderne summer af liv. Anna Blaafalk åbner sin hoveddør. Udenfor står en kvinde, der er kommet for at gøre op med fortiden. Et dobbeltmord i Hamborg trækker tråde til terrorlederen The Tailor, manden bag angrebene i København i 2016. PET modtageralarmerende efterretninger fra Tyskland. Danmark er tilsyneladende målet for The Tailors terrorplaner, og han er allerede ankommet. Samtidig kidnappes to teenagere i henholdsvis København og Odense. Efterforskernes blod fryser til is, da de opdager, at deres tidligere kollega, det løsgående missil Sara Berg, står bag. Drabschef Victor Bachs team bliver ufrivilligt parret med Anders Axelsens nye enhed. Med ekspertbistand fra NC3 og Dieter Wolf får de en altoverskyggende opgave. At opspore og eliminere terrortruslen. Anna, føler sig tilsidesat, da hun sættes på Napoleonssagen. En coldcase, der blandt andet omhandler et uopklaret drab. Alle troede, at historien om Napoleon var opstået blandt eleverne på politiskolen. Legenden fortæller om Napoleon, at han er en korrupt betjent, der styrer det københavnske narkomarked med hård hånd. Pludselig eskalerer sagen, og Anna må se i øjnene, at Napoleon eksisterer, og at han måske er tættere på, end hun aner. Men det skal vise sig, at alt bliver endnu værre! Falkeblik er tredje bind i den anmelderroste serie om Anna Blaafalk og efterforskerne i afdelingen for personfarlig kriminalitet.

 • af Tommy Thorsteinsson
  199,00 kr.

  Havhvepsen er et af verdens farligste dyr. Dens gift fører til en hurtig og smertefuld død!En intelligent og skruppelløs hacker er på spil i dansk erhvervsliv. Hackeren går målrettet efter velhavende erhvervsfolk, der bærer pacemaker. En afslappende ferietur til Mallorca ender med et kynisk angreb, og snart kan hackeren skrive morder på visitkortet. Under ledelse af drabschef Victor Bach kæmper efterforskerne med at identificere gerningsmanden. De søger hjælp hos Dieter Wolf, der nu arbejder hos NC3, Nationalt Cyber Crime Center. Han kommer hurtigt på sporet af den tilsyneladende hacker, men har de rettet kikkerten mod den rette, eller har Dieter fundet sin overmand?Samtidig kæmper Anna Blaafalk med eftervirkningerne af sommerens likvideringsforsøg og et dødsfald i familien. I kulissen spøger både kærligheden og en tidligere kollega.Havhvepsen er andet selvstændige bind i den anmelderroste serie om efterforskerne i afdelingen for personfarlig kriminalitet.

 • af David Garmark, Morten Remar & Tommy Thorsteinsson
  129,00 kr.

  Døden i Skagen er femte bind i miniserien om drabsefterforsker Dirk Hoffmeyer og hans korpulente kollega Jørgen Olsen fra Nordjyllands politi Hoff er på ferie i Skagen midt i uge 29 sammen med konen Hanne, da der bliver fundet et lig på stranden. Kvinden, der er blevet hastigt begravet i sandet er sangerinden Celina, der er taget til Skagen sammen med sin mand. Parret bor i havnen på deres yacht Celina of Copenhagen. Hoff og Jørgen finder dog hurtigt ud af, at forholdet måske ikke er så rosenrødt, som alle gik og troede.

 • af Tommy Thorsteinsson
  299,00 kr.

  Efter en våd nytårsnat i Aalborg, vågner klimaforsker Jessica Winther alene i hotelsengen. Kæresten, den professionelle soldat Bjørn, er forsvundet, det samme er Jessicas erindringer fra natten. Miljø- og klimaministeren beder Jessica besøge en vindmøllepark inden hjemrejsen. Da Jessica finder et lig i toppen af en vindmølle, er det starten på et langt mareridt. Pressen modtager et anonymt brev, hvori afsenderen erklærer sig parat til at dræbe i klimaets tjeneste under navnet #klimakrigeren. Jessica hvirvles ind i sagen, og selvom hun står på tærsklen af et globalt klimagennembrud, kræver hendes indre dyr handling. Den excentriske efterforsker Melea Andersen fra Taskforce Drab sættes på mordsagen, der trækker tråde ind i det autonome miljø. Snart krydses de to stærke kvinders veje. De døde hvisker i vinden er første bind i serien om klimaforsker Jessica Winther, der kæmper for klodens overlevelse

 • af Tommy Thorsteinsson
  299,00 kr.

  Jessica Winther er netop hjemvendt fra en klimakonference iWashington og et møde med USA’s præsident Jim Brown. I bagagenligger et af de tilbud, man ikke kan sige nej til.Danmark rammes af en ny bestialsk drabssag. Hos en biavler findesliget af Anker Husted. På overfladen en succesfuld iværksætter,men da Melea Andersen fra Taskforce Drab borer i fortiden,tegner der sig et mere dystert billede af Husted.Klimaminister Lasse Vang når at give Jessica et smigrende tilbud,inden han forsvinder sporløst. Pressen modtager et spor, der senderchokbølger gennem landet. Vang udsættes for en stigendevarme, ganske som kloden. Lykkes det politiet at finde ham, førdet er for sent? Endnu engang spøger hashtagget Klimakrigeren,og Jessicas fortid danner cirkler i overfladen.Af jord er du kommet er andet bind i serien om klimaforskerJessica Winther.

Tommy Thorsteinsson (f. 1965) bor i Vejle. Han er kommunikationsuddannet og har arbejdet med kommunikation og formidling i 35 år. Han debuterede som skønlitterær forfatter i 2017 med krimithrilleren Ensom ulv. I 2019 fulgte Havhvepsen og i 2021 Falkeblik. Lige nu er han aktuel med De døde hvisker i vinden, der er første bind i hans nye serie om klimaforskeren Jessica Winther.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.