Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage

Romaner

Her finder du spændende bøger om Romaner. Nedenfor er et flot udvalg af over 14 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Per Lau Jensen
  299,00 kr.

  Hunden Madstiffen, husskaden Knud og deres flokleder, forfatter Jensen, beslutter sig for at flytte fra finkassen på costa del Spanien og hjem til Danmark. Først tager de dog på ferie i Vedahult i Skåne for at besøge det lille, blå krageslot, hvor Madstiffens forgænger Bølleschæferen boede. Da de når Danmark, slår de sig ned på Sankt Lolland i et lille hus, der hører til godset Brydedal. Her ånder alt fred og ro, bortset fra enkelte uoverensstemmelser med havens fugle. Idyllen varer dog ikke ved, da en af de bekendte hunde fra Sverige pludselig dukker op i Danmark, og risikere at skulle lade livet for at være af en ulovlig hunderace. Dette er tredje bind i serien om Madstiffen, Bølleschæferen og Pjoklederen. En humoristisk, samfundssatirisk farce, der foregår i et krøllet parallelunivers, hvor alt kan ske, og hvor alle dyr kan tale. I bogen medvirker Mette Bloch, tidligere dobbelt verdensmester i roning, nu forfatter og foredragsholder, og Lars Bo Lomholt, tidligere politibetjent, der blev verdensberømt i Danmark, da han i 2013 reddede schæferen Thor, der stod på dødsgangen, hvilket efterfølgende kostede både jobbet og en betinget dom.

 • af Martin Davidsen
  199,00 - 249,00 kr.

  I seriens andet bind får vi Tobias Rens’ forhistorie til begivenhederne i ‘Kongens brev’. Vi følger ham fra han bliver udlært kanoner i Tøjhuset, via hans udstationering ved den jyske fæstning Frederiksodde (det senere Fredericia), nederlagene til den svenske besættelsesmagt, hans forfremmelser, flugt, deportering til Rostock og endelig forsvaret af den sidste bastion: København. Ud over at være en elementært spændende historisk roman er det også en smuk og tragisk kærlighedsfortælling og en grufuld skildring af en gal seriemorders hærgen.

 • af Martin Davidsen
  199,00 - 249,00 kr.

  ‘Kongens Brev’ foregår under en af mest afgørende begivenheder i danmarkshistorien – enevældens indførelse i 1660. Bogens hovedperson, kaptajn Tobias Rens, bliver en vigtig brik i et storpolitisk komplot fyldt med intriger, mord og hemmelige sammenkomster. Plaget af sorg over drabet på sin hustru kommer Tobias som officer tæt på de centrale aktører ved hoffet, som i skjul og med listige rænkespil arbejder på at fravriste adelen dens privilegier og give kongen enemagten. Mens magtkampen spidser til, og stemningen bliver mere og mere anspændt i København, tvinges kaptajn Rens samtidig til at kæmpe for sit eget liv og lykke mod en grum skygge fra fortiden.

 • af Martin Davidsen
  199,00 - 249,00 kr.

  Tredje del af Martin Davidsens lidenskabelige romanserie om Tobias Rens – en historisk thriller og et drama om menneskelig magt og afmagt, pakket ind i de dramatiske begivenheder omkring svenskekrigene 1657-1660.

 • af Karen Stenlev
  249,00 kr.

  Grundløs er en stemme, man sjældent hører, en fortælling om det liv, der leves bag de låste døre på en lukket psykiatrisk afdeling. Om en verden, hvor sindet er i oprør og ressourcerne få, men også en historie om håb og livskraft og om de mennesker vi er på godt og ondt. ”Efter et par dage får jeg lov til at gå ud alene. Men lige meget hvor jeg går hen, er jeg indlagt. Jeg skal sige, når jeg går. Jeg skal låses ud. Jeg skal sige hvor længe jeg er væk, hvornår jeg kommer tilbage. Jeg går en tur op ad vejen, til rundkørslen. Vejret er gråt, lyskæderne lyser fra de nøgne træer. Der står et skilt med oversigt over de forskellige afdelinger på hospitalet. Jeg var der i går med min bror. Vi opdagede at teksten stod skævt ved ”afdeling for OCD”. Bogstaverne hældte ned mod teksten under, holdt ikke sin lige linje. Vi grinte af det. Er det med vilje? Spurgte han mig som om jeg var en form for repræsentant. Han tog et billede af det og lagde det på Facebook. Jeg synes det var upassende. En underlig ting at gøre. Som om det ikke er nogens liv.”

 • af Martin Davidsen
  199,00 kr.

  Kort før fasten 1535 mister den ærekære Laurits Bogbinder en vigtig fortegnelse over karmeliterklosterets værdier og får samtidig ansvaret for enken Lilje og hendes to børn.For at genskabe respekten og samtidig få sit gamle liv tilbage må han hurtigt finde både de forsvundne papirer og forklaringen på, hvordan enkens mand omkom.I jagten på sandheden kommer Laurits på tværs af lyssky kræfter fra byens mest blakkede kvarterer og må snart indse, at hans stædige nysgerrighed kan koste ham både livet og æren.

 • af Louise H. A. Trankjær
  129,00 - 229,00 kr.

  Efter en hård skilsmisse vælger Maja at rive sit liv op med rode og flytte til Italien. Hun køber et gammelt stenhus i en lille landsby og planlægger at få styr på sig selv. De sidste par år har hun kæmpet for at hjælpe sin unge søn, der har rodet sig ud i problemer med stoffer, hvilket også er grunden til, at ægteskabet er smuldret. Maja ansætter den unge Fabrizio til at hjælpe i haven, og da Fabrizio ligesom hun selv, elsker litteratur, opstår der hurtigt et venskab mellem dem. Inden længe møder Maja den omrejsende Roy, der også har forladt sit gamle liv for at finde et nyt. Fabrizio bryder sig ikke om Roy, men der er måske flere grunde til det. Til trods for at Maja var fast besluttet på at være alene, kan hun ikke løbe fra de følelser, der pludselig opstår, og det rolige liv i landsbyen, hun planlagde, bliver langt fra som forventet.

 • af Bodil Bredsdorff
  199,00 kr.

  Therese er opkaldt efter sin døde søster. Som modvægt til den ensomhed, hun er vokset op med hos sin sorgramte mor, leder hun efter kærlighed både hos sin gifte elsker, hos tilfældige mænd og i et kaotisk kollektiv på Christiania. Men alting smuldrer for hende, og hun ender alene i Åstedet, et hus ved bredden af søen. Jagten har efterladt hende mere fortabt end nogensinde før, og hun må indse, at hun er nødt til at forandre alt i sit liv.Bodil Bredsdorff er livslang og prisvindende børnebogsforfatter.Stærk fortælling om ensomhed og tab og processen med at finde sig et sted i livet at være.

 • af Jes Barkler
  249,00 kr.

  Under Svendborg Banegård ligger en ukendt ung kongesøn begravet. I hans tid var naturlige dødsfald i kongefamilien sjældne. Der var tre veje til magten: Vær vellidt, vær stærk eller lyv.Det var lige så sandt for 800 år siden som i dag.Den aspirerende journalist Glo bliver efter et overgreb i tvivl om, hvorvidt hun skal være vellidt eller stærk. Da hendes ven anklages for tyveri, må hun kæmpe sig gennem et net af løgne tilbage til byens middelalderfortid for at redde ham og sig selv.Abels arv er en parallelhistorie, der foregår i Danmark i 2020 og i 1200-tallet, hvor tre stærke kvinder sloges om kongeriget.

 • af Christian Kronow
  299,00 kr.

  Vreden sættes fri med den lille pige. Uanseelig er spædbarnet. Kastet ind i en verden, hvor hun ikke undes plads. Ikke på grund af hendes hule ryg, men hendes køn. Verden er aske og ild, stormvejr og brændte kvinder. Folkedybets inferno. Heksebålenes tid.Sigrid Skarpretter bliver opfostret hos Sverre, som er bøddel i Køge. Hun ligner et ganske almindeligt barn, men hun har et hul i ryggen og usædvanlige evner. Det er 1600-tallets Danmark, og Christian 4. og kirken forfølger og henretter tusindvis af kvinder. I Køge huserer den fanatiske pastor Tausen, som spyr eder og forbandelser og kvindekønnet. Da Sigrid er ni år gammel, opsøger heksen Sigyn Mare hende og fortæller, at hun, Sigrid, er en profeteret hævner, som skal frelse kvinder fra mændenes bål.Med hende renser vreden verden.

 • af Per Lau Jensen
  199,00 - 299,00 kr.

  Mens 1. verdenskrig raser på slagmarkerne ude i Europa, får Dagmar og Den Sorte Smed to sønner i København. Sønnerne vokser op i Ryesgade og stifter familie i forstæderne efter 2. verdenskrig, hvor fremtiden igen ser ud som noget, der er værd at satse på. Men intet held varer ved.DEN SORTE SMEDS SØNNER er både slægtsroman og Danmarkshistorie. Det er fortællingen om en far, hvis sønner vokser op med andre værdier og andre drømme end han selv, uforståelige for hinanden og samtidig fuldt forenelige. To sønner, der på nogle punkter stiller sig hver på sin side i århundredets store spørgsmål, men som aldrig helt glemmer, at de er brødre. Modsætningsfulde, men alligevel i et fællesskab, ligesom det samfund, de er en del af. Det er tre generationer af familien, der påvirkes af den verden, de lever i og som vokser med det fremspirende velfærdssamfund omkring dem. DEN SORTE SMEDS SØNNER er første bind om familien Jensen og dens rejse gennem det tyvende århundrede og frem til i dag.

 • af Cara Byrne
  299,00 kr.

  Hemmeligheder er farlige. De kan gøre fortræd. Det opdager 32-årige Sean fra Dublin, da han forelsker sig stormende. Tør Sean stå ved, hvem han er, og hvad han føler, inden det er for sent? Ét er at indrømme over for sig selv, hvem man elsker. Noget andet er at indrømme det over for resten af verden. Specielt når den, man elsker, er en mand.

 • af Stella Maria Kjær
  299,00 kr.

  Kristine er det naturlige samlingspunkt for sin familie, bonusfamilie, venner og bekendte. Unge, gamle og midt i livet – alle bliver invitereret til hendes 80-års fødselsdag. 33 gæster – 33 dage Anette skal opereres for brystkræft, Lasse kæmper for sine børn i familieretten, Olivers kæreste vil have børn, Elizabeth gennemlever en krise i sit ægteskab, Anni er ved at miste sin mand til Alzheimer, Trine er Jesper utro og forlader ham, Charlie frier til sit livs kærlighed, Ingeborg savner sin afdøde mand, Maja-Marie sørger over tabet af sin datter, og Gustav er nyforelsket. Kristines gæster er en mosaik-roman om det moderne parforhold, hvor gæsterne er indbyrdes forbundne, men hver især spiller hovedrollen i deres egen fortælling på en helt almindelig dag i et helt almindeligt liv.

 • af Martin Davidsen
  199,00 kr.

  Laurits Bogbinder får nok at se til, da en spansk karavel i det tidlige forår 1535 løber på grund ud for Helsingør. Størstedelen af besætningen er omkommet af en mystisk sygdom, der hensætter byen i panisk angst for djævelsk pestilens og andre mørke kræfter. I en by plaget af mere og mere uro indleder Laurits med hjælp fra sin bedste ven Didrik og husholdersken Lilje jagten på sandheden. Endnu engang må den ærekære bogbinder indse, at hans stædige nysgerrighed kan få katastrofale konsekvenser.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.