Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage

Vi var så blidt i verden

Bag om Vi var så blidt i verden

På blot få dage bliver verden lagt øde. Med et spinkelt håb om at finde sin søster i live drager Amanda ud i et tomt Danmark sammen med sin nabo Karoline og Haady, en flygtning fra Yemen, der er hacker i et samfund, som ikke længere er online. Resterne af det, der engang var regeringen, samler de overlevende i lejre, men under overfladen lurer en mørk realitet. Tvangsvaccination og udskillelse af de såkaldte overflødige er den nye virkelighed. Amanda flygter med sine nærmeste til Sverige for at skabe deres eget sted, men hvordan bygger man et hjem på ruinerne af det, der engang var? Hvad er prisen for et enkelt menneskeliv, når det afvejes mod samfundets overlevelse? Og hvem kan man stole på i en verden, hvor tillid er blevet en sjælden luksus? Vi var så blidt i verden er en rørende og tankevækkende fortælling om den største grusomhed, men også det fineste lys, der findes i mennesket. Det er en fortælling om liv, der brydes op, om menneskets skrøbelighed, men også dets uudgrundelige styrke. Romanen udforsker vores essens i mødet med ekstrem krise og hvad det betyder at være menneske i en verden, der står på kanten af afgrunden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775673612
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 17. September 2024
  • Udgave:
  • 1
Leveringstid: 1-2 hverdage efter udgivelsesdato
Forventet levering: 17. September 2024

Beskrivelse af Vi var så blidt i verden

På blot få dage bliver verden lagt øde.

Med et spinkelt håb om at finde sin søster i live drager Amanda ud i et tomt Danmark sammen med sin nabo Karoline og Haady, en flygtning fra Yemen, der er hacker i et samfund, som ikke længere er online.

Resterne af det, der engang var regeringen, samler de overlevende i lejre, men under overfladen lurer en mørk realitet. Tvangsvaccination og udskillelse af de såkaldte overflødige er den nye virkelighed.

Amanda flygter med sine nærmeste til Sverige for at skabe deres eget sted, men hvordan bygger man et hjem på ruinerne af det, der engang var? Hvad er prisen for et enkelt menneskeliv, når det afvejes mod samfundets overlevelse? Og hvem kan man stole på i en verden, hvor tillid er blevet en sjælden luksus?

Vi var så blidt i verden er en rørende og tankevækkende fortælling om den største grusomhed, men også det fineste lys, der findes i mennesket. Det er en fortælling om liv, der brydes op, om menneskets skrøbelighed, men også dets uudgrundelige styrke. Romanen udforsker vores essens i mødet med ekstrem krise og hvad det betyder at være menneske i en verden, der står på kanten af afgrunden.

Brugerbedømmelser af Vi var så blidt i verdenFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.