Superlux - fordi vi elsker bøger
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage
Anja Steensig

Bøger af Anja Steensig

Anja Steensig har tidligere gjort karriere inden for TV-branchen, og arbejder i dag som forfatter og åndelig vejleder.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Trøst i tro og kærlighed
    af Anja Steensig
    149,00 kr.

    Dette er en bog skabt til de svære stunder i livet. Til de mørke dage hvor sorgen, magtesløsheden, ensomheden, smerten eller frygten er for tung til at bære alene, og du har brug for at blive mindet om, hvor elsket du er, og at der altid er noget større end dig, du kan læne dig ind i.Gennem inspirerende tekster i form af digte, bøn og vejledning bliver du trøstet og guidet af kærlighedens stemme. Den kærlighed, der altid er til din rådighed og altid er nærværende, også når det ikke føles sådan. Den kærlighed, der er din medfødte gave på tværs af tro og religion.“I denne bog findes både ro, stilhed og plads for taknemmeligheden. Må mange finde trøst til både tro og kærlighed gennem denne bogs lysende budskab – den fortjener at komme ud med sit Kærlighedsbudsskab!“ — Sognepræst Erik Meier Andersen“Anjas bog skaber ro og overøser en med kærlighed, når man selv er faret lidt vild - og det virker. Den ligger ved min seng, så jeg kan tage en ”sjælspille” de dage, hvor mørket sænker sig i mit indre. Og magien opstår. Der bliver lys“ — Emilia van Hauen, Sociolog og forfatter

Anja Steensig Holmbäck (født 6. juni 1973 i Silkeborg) er en tidligere dansk studievært, der nu er fultidsforfatter og åndelig vejleder. 

Hun blev i stedet ansat som programmedarbejder og debuterede som studievært på DR Sporten i 2000. I 2001 kom hun til Nordisk Film TV som studievært og tilrettelægger. 

I 2011 blev hendes liv vendt på hovedet af en dyb depression, der viste sig at være hendes livs største gave.

Siden da har hun stået i Kærlighedens tjeneste. Hun står til rådighed for Kærlighedens stemme og lader den arbejde gennem sig, når hun skriver og vejleder mennesker.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.