Superlux - Danmarks mindste kvalitetsforlag
Danske og internationale toptitler
Levering: 1 - 2 hverdage

En lille bog til mørke dage - Anja Steensig - Bog

- Trøst i Tro og Kærlighed

Bag om En lille bog til mørke dage

Dette er en bog skabt til de svære stunder i livet. Til de mørke dage hvor sorgen, magtesløsheden, ensomheden, smerten eller frygten er for tung til at bære alene, og du har brug for at blive mindet om, hvor elsket du er, og at der altid er noget større end dig, du kan læne dig ind i. Gennem inspirerende tekster i form af digte, bøn og vejledning bliver du trøstet og guidet af kærlighedens stemme. Den kærlighed, der altid er til din rådighed og altid er nærværende, også når det ikke føles sådan. Den kærlighed, der er din medfødte gave på tværs af tro og religion. “I denne bog findes både ro, stilhed og plads for taknemmeligheden. Må mange finde trøst til både tro og kærlighed gennem denne bogs lysende budskab – den fortjener at komme ud med sit Kærlighedsbudsskab!“ — Sognepræst Erik Meier Andersen “Anjas bog skaber ro og overøser en med kærlighed, når man selv er faret lidt vild - og det virker. Den ligger ved min seng, så jeg kan tage en ”sjælspille” de dage, hvor mørket sænker sig i mit indre. Og magien opstår. Der bliver lys“ — Emilia van Hauen, Sociolog og forfatter

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793796492
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Udgivet:
 • 9. November 2020
 • Udgave:
 • 1
 • 1-2 hverdage.
 • 8. December 2022
På lager

Online pris

Beskrivelse af En lille bog til mørke dage

Denne fine bog med titlen “En lille bog til mørke dage” er en kærlighedserklæring til alle mennesker. Bogen er ment til at lindre stress og uro. Forfatteren bag bogen, Anja Steensig, er tidligere vært og har været vant til at færdes i en utrolig stresset hverdag hvor hun skulle være på hele tiden.


I 2011 led Anja af en svær depression, men var i stand til at finde lys i det dybe mørke. Det var reaktionen på at være fanget i et hamsterhjul som gav hende inspiration til denne bog. Bogen indeholder digte, bøn og vejledning til meditative øvelser. Bogen tager dig i hånden og påminder dig om hvor elsket du er.


Næsten alle mennesker oplever på et tidspunkt i sit liv at man føler sig forladt, stresset eller går gennem andre svære stunder i livet. Med denne bog kan du få en følelse af tryghed og bringe dig nærmere på gud. Forfatteren nævner gud i flere tilfælde, men det skal dog siges at Anja ser gud som en kærlighed der flyder igennem alle på tværs af tro og religion. Bogen kræver at du kan tro og åbne op for det spirituelle. Så hvis du er en åben og modtagende sjæl som leder efter fred eller trøst er Anja’s bog et fantastisk værktøj.

Forlagets beskrivelse af En lille bog til mørke dage

Dette er en bog skabt til de svære stunder i livet. Til de mørke dage hvor sorgen, magtesløsheden, ensomheden, smerten eller frygten er for tung til at bære alene, og du har brug for at blive mindet om, hvor elsket du er, og at der altid er noget større end dig, du kan læne dig ind i.

Gennem inspirerende tekster i form af digte, bøn og vejledning bliver du trøstet og guidet af kærlighedens stemme. Den kærlighed, der altid er til din rådighed og altid er nærværende, også når det ikke føles sådan. Den kærlighed, der er din medfødte gave på tværs af tro og religion.

“I denne bog findes både ro, stilhed og plads for taknemmeligheden. Må mange finde trøst til både tro og kærlighed gennem denne bogs lysende budskab – den fortjener at komme ud med sit Kærlighedsbudsskab!“ — Sognepræst Erik Meier Andersen

“Anjas bog skaber ro og overøser en med kærlighed, når man selv er faret lidt vild - og det virker. Den ligger ved min seng, så jeg kan tage en ”sjælspille” de dage, hvor mørket sænker sig i mit indre. Og magien opstår. Der bliver lys“ — Emilia van Hauen, Sociolog og forfatter

Brugerbedømmelser af En lille bog til mørke dage

 • Marianne J. 6. Juni 2022

  dejlige digte til alle dage.)

 • Kirsten V. 19. September 2021

  Dejlig velskrevet bog, som kan læses igen og igen.

 • Karen V. 21. Februar 2021

  Jeg vil meget gerne give 5 ️Det har været en fantastisk oplevelse at se/høre min søn læse bogen op for min 94 årige mor! Der er gode tanker til trøst og lindring i svære stunder

 • Leona L. 29. Januar 2021

  Jeg har for et par måneder siden fået meget ubehagelige anfald af panikangst. Jeg har prøvet det før, men det er voldsomt ubehageligt og derfor søger jeg på alle måder at finde trøst og vejledning ud af det.
  En lille bog til mørke dage var desværre slet ikke nogen trøst - tvært imod. Måske egner den sig til folk med depression - i hvert fald ikke til angst - sorry !
  Venlig hilsen
  Leona Lillian B. Jansen

 • Karina S. 14. Januar 2021

  Så fin en bog, læser i den dagligt :-)

 • Anni W. 26. December 2020

  Super kedelig virker som en dårlig efterligning af The secret


Find lignende bøger
Bogen En lille bog til mørke dage findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.